Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyłapana na tym

Ojciec przyłapał mnie prawie na seksie! Jest na mnie wściekły!

Polecane posty

Gość przyłapana na tym

Wczoraj przyszedł do mnie facet z którym spotykam się od kilku miesięcy. Oczywiście o tym że ja się z nim spotykam wie tylko moja babcia i mama oraz siostra-ojcu wolałam nic nie mówic bo byłby na mnie wściekły. Wypomina mi że pierwszy facet mnie zostawił z dzieckiem(jeszcze jak byłam panną) z drugim się rozwiodłam a teraz kolejny, starałam się to uchowac w tajemnicy więc gdy on do mnie przyszedł porozmawiał chwilę z moimi rodzicami, bratem, siostrą, babcią, ten facet bardzo lubi mojego synka. No i potem poszliśmy do mojego pokoju, prawie byśmy się kochali ale ojciec wparował do nas i wyrzucił go z domu a na mnie się wydarł. Że nie mam za grosz wstydu. Ojciec od wczoraj nie odzywa się do mnie! Czuje się w niezręcznej sytuacji, gdy mój brat sprowadza sobie dziewczynki na noc to oczywiście siedzi cicho i olewa to całkowicie, gdy mój ojciec zdradzał matkę też nie widział w tym nic złego. Ale gdy ja sprowadzam sobie pod dach stałego partnera to robi awantury z tego powody i jest jeszcze na mnie obrażony.

Gość kinjo
Wiesz co, z całym szcunkiem dla Twojego taty, ale chyba u nie po drodze z zsadami współzycia społecznego, nie mówiac o rodzinnym, raczej bym go traktowała tak jak on mnie, chyba jesteś dorosła, a na stres to wejdź na pogrosiku.eu, tam jest dzisiaj ostatni dzień wyprzedazy i jest super oferta

Ja mam 28 lat, mieszkam z rodzicami ale na dziecko podkreślam sama ale to sama zarabiam. To nie jest tak że każdy ktoś sobie kogoś sprowadza, brat sprowadzał sobie dziewczyny kilka razy na noc a później sam mi się przyznał że z moim własnym ojcem chodził po domach publicznych. Zresztą mój ojciec nawet się z tym nie krył że zdradzał i zdradza do tej pory moją matkę. Ale jak ja sobie sprowadziłam stałego partnera to już zaczął mnie atakowac.

Gość matko - co za patologia
:(

Ten post powyżej to chyba głupi żart? Tak poza tym dla mojej matki akurat mój ojciec nigdy nie miał znaczenia, jest z nim, była z nim i będzie z nim tylko dlatego że ma przy nim zapewnione bezpieczeństwo materialne. A mój ojciec to wpatrzony w siebie egoista, ojciec chodził po domach publicznych, miał swoje utrzymanki ale kobiety do domu nigdy nie sprowadził, mój brat miał 17,18 lat to mógł sobie sprowadzac dziewczyny do domu a później ojciec zabierał go tam gdzie sam chodził bo mojej mamie nie podobało się to że brat sprowadza ciąglę inną.

kup sobie w sexshopie sztucznego faceta ze sterczącym bolcem ojciec pozwoli ci go trzymać w domu ? jest to jakaś alternatywa

Kiedy przeczytałam temat,to pomyślałam,że masz 16-17lat..Ale 28?! Nie,ojciec nie ma prawa dysponować córce,która ma trzydziestkę na karku!W dodatku sama siebie i swoje dziecko utrzymuje. To,że tamten cię zostawił nie oznacza,że tak będzie z każdym facetem,a twój ojciec tego nie rozumie.Chce pokierować twoim życiem.Powinien się cieszyć,że chcesz sobie życie ułożyć.. Na twoim miejscu bym się nim nie przejmowała a robiła to,co uważam za stosowne.Może wyprowadź się do swojego faceta?..

No teraz to chyba moge się już przeprowadzic! bo i tak już ojciec dowiedział się że jestem z nim związana, wiesz to jest najlepszy pomysł, będę musiała to przedyskutowac jeszcze z moim facetem.

Gość peedobeer
napisałaś, że ten facet lubi twojego synka - uważaj bo mogą być kłopoty, znam się na tym co nieco :P

tez mialam podobna sytuacje - ojciec zobaczyl mnie wtedy na golasa :) ale na mnie sie nikt nie zloscil, tylko glupio strasznie nam bylo...

Gość sipsi
co to za facet który widząć twój problem nie proponuje Ci wspólnego mieszkania? albo wynajmij jakieś mieszkanko i sie wyprowadz , no dokąd bedziesz się ojca bała?

Gość przyIapana na tym
tata jest zły bo już mu nie robie loda:(

No a mój ojciec jest wściekły na mnie. Powiedział że nie potrafię uszanowac siebie ani nikogo z rodziny. I się nie odzywa, pokazuje mi to że jest wściekły na mnie.

Gość 167 cm, 53 kg i jestem w sam
Co za temat... Dajcie spokój. Życie pisze najgorsze scenariusze. Współczuje Ci... Dziecko panną, mąż, 28 l. i mieszkanie ze starymi, piepSzenie się (PRAWIE)gdy wszyscy są w domu, starzy OMG. Facet pewnie tylko się Tobą bawi jak nie ma odwagi z partnerem) bzyka Cię pod jednym dachem. Braciak, ojciec i Ty...

nie ma odwagi zabrać Cię pod Wasz "wspólny dach" a w końcu jest stałym partnerem.

Jeszcze nie rozmawialiśmy o wspólnym mieszkaniu, ale już najwyższy czas bym z nim o tym porozmawiała. On może miec też problem bo mieszka sam z matką, ale to nic spróbuje go przekonac żebyśmy najwyżej coś razem wynajęli. I wiem że ojcu o tym nie mogę nic powiedziec bo się wścieknie jak dowie się o mojej wyprowadzce.

Gość Na tą kasę to chyba
Prowokacje tej samej co miała dziecko i spotykała się z mulatem ale ojciec jej zabronił.I kazał oddac prezenty,które dostało dziecko od niego.

Też ku temu się skłaniałam. Bo już takie patologie... Albo laska durna jak but, że dzieciaka ma a mu funduję bez oporu kolejnych tatusiów" no albo prawo.

Gość ddde
Patologia.

Gość wiesz ja się nie dziwię że on
jest wściekły na ciebie.

mieszkasz u rodzicow ,wiec musisz dostosowac sie do ich praw panujacych w ich domu.Jesli chcesz robic ,to co uwazasz za stosowne ,to znajdz sobie mieszkanie i wyprowadz sie od rodzicow,bedziesz wolna i powiesz .....WOLNOSC TOMKU W SWOIM DOMKU.

Gość wkurwiona feministka
Zastanawiam sie dlaczego Twojemu bratu i ojcu wolno sie kurwic a Tobie nie. Rob co uwazasz za stosowne, nie badz gorsza od nich.