Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :(

choroba?

Polecane posty

witam. chcialam sie komuś wyzalic a nie mam komu wiec stwierdzilam ze tutaj to zrobie. jezeli ktos nie chce to niech nie czyta nie musi... ostatnia miesiaczke mialam 19 listopada mimo ze bralam tabletki okresu dostalam dopiero teraz 22 stycznia. strasznie go przechodze bol jest nie dowytrzymania nigdy tak mnie nie bolalo. wczoraj poszlam sie kompac do lazienki wyjmujac tampona zauwazylam cos niepokojacego. kurcze wraz z tamponem wyszlo cos dziwnego.tzn. taka jakby blonka rozciagajaca sie ale gruba nie przerywajaca sie. nie wiem co to moglo byc. mieszkam za granica nie moge isc do zagranicznego lekarza bo nie bede potrafila mu wytlumaczyc co mi sie przytrafilo narazie czekam na zakonczenie okresu. eh.... :( strasznie sie tym martwie co to moglo byc

Gość askajd
A czy mogłaś być w ciąży ? Przykro mi, ale mi to wygląda na poronienie. Może znajdź numery jakiś ginekologów w Polsce i skonsultuj się telefonicznie. Jeśli to naprawdę poronienie być może trzeba będzie oczyścić macicę itd., lepiej nie zwlekać, chyba nie chcesz w przyszłości mieć problemów.

robilam sobie testy czekajac na miesiaczke i wyszly negatywne. w okresie od 19 list do 22 stycznia mialam jednodniowe plamienia ...zaczynam sie bac

Gość askajd
no jak dla mnie to chyba jednak poronienie jest. powiem Ci tylko, ze w tamtym roku bylam w podobnej sytuacji, nie mialam okresu 2 mies. testy wyszly negatywne a ciaza byla. testy mogly wychodzic negatywne bo moze mialas za malo hcg - hormon podtrzymujacy ciaze (to ten hormon wychodzi w testach), stad moze tez poronienie. prosze Cie pojdz do lekarza, powiedz ze slabo znasz jezyk ale cos dziwnego sie z Toba dzieje - powiedz ze ostatni okres byl 2 miesiace temu. to moze zawazyc na Twoich przyszlych ciazach, jesli to poronienie.

no pojde tylko musze poczekac az mi sie skonczy okres... przeciez nie moge isc z okresem strasznie sie boje..a moze to od nadzerki... albo nie wiem . czesto bola mnie jajniki lekarze w Polsce stwierdzili ze nic mi sie nie dzieje ale jajniki nie bola bez przyczyny

Gość askajd
jeśli bierzesz tabletki mogą boleć bez przyczyny. a do lekarza możesz iść z krwawieniem. tym bardziej jeśli nie jesteś pewna czy to okres czy poronienie. jeśli idzie się do lekarza o tak o kontrolnie to wtedy się czeka kiedy okres się skończy. Ale jeśli masz dziwne, bardzo bolesne i obfite krwawienie zdecydowanie powinnaś już pójść.

krwawienie nie jest bardzo obfite.... jest ale nie takie jak zawsze przy okesie mialam ze co godzine tampony musialam najwieksze zmienac.. teraz wystarcza mi te najmniejsze tampony... tzn. po wczorajszy nie uzywam tamponow tylko podpasek bo sie wystraszylam