Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakupowo

Zakupy do domu

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Jestem z Poznania. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim. Miesiąc temu zostałam mamą. Mój problem polega na tym, że każde wyjście z maleństwem na zakupy jest dla mnie uciążliwe. Poza tym każdy teraz chodzi przeziębiony i nie chce narażać dziecka. Mam więc do Was pytanie. Czy korzystałyście lub korzystacie ze sklepów internetowych spożywczych? Słyszałam, że jest to wygodny sposób. Zamawia się zakupy i dowożą do domu. Macie w tym temacie jakieś doświadczenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość alma 24 jest ok, wypróbowane
przez dzieciatą koleżankę, która nie ma czasu an bieganie po sklepach. Robi u nich zakupy raz w tygodniu.

Też słyszałam właśnie o tym sklepie. U nas na terenie Poznania znalazłam jeszcze PiP i zakupydodomu.pl Boje się, że złożę zamówienie np. mrożonych produktów i przyjedzie ciapa ;)

Gość tak, jesli w Twoim miescie
jest alma to spokojnie możesz u nich zamawiać :) Ja już rzadko wychodzę z domu po zakupy, chyba że czegoś mi braknie. Nie cierpię chodzić po supermarketach. Innego sklepu nie polecę bo zamawialam tylko w almie

Gość a moze poproś kogoś aby został
z dzieckiem na 2 godz ...zawsze to jednak zakupy samemu .no nie wiem

Chciałabym wyjść sama na zakupy, ale mój mąż jest ciągle poza Poznaniem- taki zawód ;) Moi rodzice mieszkają ode mnie kawałek drogi a teście jeszcze normalnie pracują. Poza tym, jak na świeżo upieczoną mamę, ciężko mi oddać dzidzię komuś na ręce a co dopiero zostawić ją :P Słyszałam o takiej formie zakupów i myślę, że to ciekawy sposób. Ten sklep co mi polecacie jest ok, ale się w nim trochę gubię i jest drogi...

Gość tak, jesli w Twoim miescie
no nie wiem czy nosidełko to dobry pomysł, zwłaszcza jak się robi większe zakupy. W auchanie np pakują kasjerki ale w innych supermarketach trzeba sobie samemu spakować a z dzieckiem na ręku to duży problem.

Hej! Ja też jestem z P-nia :) Czasami korzystam z tych sklepów spożywczych przez Internet. Nie kupuje tylko w jednym :P Sprawdziłam już wszystkie ;) Każdy mogę Ci polecić!!! Ostatnio zamówiłam z tego nowego sklepu co się pojawił, zakupydodomu.pl, i było wszystko super. Muszę przyznać, że mają bardzo smaczną wędlinę-pycha :) Akurat mam chyba takie szczęście, albo te firmy na serio dbają o najwyższe standardy, że wszystko dostaję super świeżutkie :D

Mały ma tylko miesiąc więc nosidełko mnie przeraża- pewnie jestem przewrażliwiona ;) Muszę pewnie zaryzykować. Jeszcze karmię sama więc na szczęście nie muszę kupować żadnych słoiczków ani mleka modyfikowanego. Zapas pieluch też mam więc potrzebuję tylko coś na swojego małego głoda :)

Gość tańszy jest piotr
piotr i paweł jest tańszy niż alma :) zamawiam czasem do firmy

Myślę, że wypróbuję te wszystkie 3 sklepy. Na końcu zamówię w Almie bo tam trzeba za bardzo dużo zamówić. Zobaczę, który mi będzie najbardziej pasował. A ktoś kupował w tym zakupydodomu.pl ?

Sorry Internetowa. Nie zauważyłam Twojego wpisu, że kupowałaś już w tym sklepie zakupydodomu.pl Sama jestem ciekawa takiej formy, więc pewnie jeszcze dziś coś kupię bo w lodówce jeszcze trochę i zostanie tylko światło :)