Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka801

medycyna ekologiczna ktos cos wie??

Polecane posty

Gość natka801

jeszcze w 2008 roku głośno było o tzw. medycynie ekologicznej, o ksiązkach Józefa krop i Jerzego Maslansky. Pomyślałam sobie wkoncu jakaś alternatywa dla medycyny konwencjonalnej. Ostatnio jednak nic nie słychać, organiza ecomedicum z tego co wiem tez juz nie istnieje.Co o tym myslicie, czy ktoś ma jakies doświadczenia. Kolejna sciema?? Ktoś probował się leczyć, a moze zna kogos komu pomogła.

Gość słyszałam o cofaniu sie cukrz
ycy ...przez stosowanie diety wega ... Warzywa i owoce przechodzą obróbke termiczną max do 50 st ... mam linka z filmem i powiem ci ,ze rewelacja ... U mojego męża wykryto ostatnio cukrzyce II i tak przeglądałam i wierzyc mi sie nie chciało . Jesli ktos juz bierze insuline to przewaznie do konca życia a ten film zresztą sam zobacz ... http://www.dailymotion.pl/video/xasczm_cofanie-sie-cukrzycy-w-30-dni_lifestyle

Gość widziałam juz to i powiem
ze dość ciekawe

Gość natka801
No właśnie, ciekawe dlaczego tak niewiele sie o tym mówi. Trafiłam wczoraj z ciekawosci na kilka topików na zdrowiu i urodzie, kilka bardzo smutnych topików, dziewczyny walcza z nowotworami juz kilka lat. Probuja alternatywnej medycyny, ale w natłoku informacji, czesto sprzecznych i do tego ci wszyscy naciagacze. A medycyna ekologiczna brzmi rozsądnie i zajmuja sie nia lekarze z dyplomami uczelni medycyny konwenconalnej

Gość natka801
A zamierzacie z męzem spróbować??

Gość znam babkę,która leczyła raka
głodówką ...lekarze postawili na niej krzyżyk ... A ona nie poddała sie i żyje juz 8 lat po pokonaniu raka .

Gość natka801
Sama nie wiem co o tym mysleć. z jednej strony człowiek chce wierzyc, ale z drugiej wydaje sie to byc zbyt proste. słyszy sie o tym , że ktos tam gdzies tam sie wyleczył ale nikogo nie znam osobiście. Słyszy sie tez o tych którzy próbowali i nic. No i dotego ci wszyscy wspaniali lekare, ktorym tylko jak wspomnisz o czyms takim to patrza na człowieka z politowaniem

Gość JESTESMY TAK ZATRUCI CHEMIĄ
ze wiele czasu musi minąć zanim sie organizm oczyści na tyle aby wrócić choć w małym stopniu do natury ....jemy byle co leczymy sie byle czym i skutki są opłakane ...

Gość oj prawda moja siostra
jest taka lekomanką juz chyba ...:O w tygodniu zjada ze 2 opakowania ibupromu max ..bo ją boli główka ..a porobiła wszystkie badania i jest ok ale ona ma taki charakter.Jak ma np gdzies jechac cos załatwic np to od rana z nerwów siedzi na klopie :O i zaraz boli ją głowa więc co robi tabletke i tak powstaje błedne koło ...A najlepsze są dla niej reklamy nowych "CUDOWNYCH " leków ...zaraz ma w torebce 😠 nie mozna juz z tym walczyć ...ale nasz lekarz powiedział ,że tylko patrzec kiedy nabawi sie cukrzycy bo uszkadza swiadomie wątrobe i trzustkę ..

Gość hihoł ek
70% chorub bierze sie z głowy

Gość maslana i ekipa
O tym, że poziom studiów w Polsce leci na łeb, na szyję informują nas wyraźnie wysokie wskaźniki poparcia dla PO w kręgach akademickich. Co innego poziom tej allegrowiczki - jest nad wyraz wysoki, co zważywszy, że to Polska i rok 2010 może szokować.

Gość no tak chorÓb mamy pod
dostatkiem co widac w poście powyżej !:O do lekcji bo tez ci sie we łbie coś zalęgnie !:O

Gość natka801
maslana nie zrozumiał tematu, pewnie jego dadzwyczaj wysoki iloraz inteligencji cisnie:)). Ale my przeciez nie o tym

Gość eksperymentuje ostatnio
z korzeniem imbiru ...kroje takie cienkie plastereczki i trzymam w ustach ale nie żuje bo to szczypie ale ssam ...ból gardła minął w 2 dni