Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koscioł to dom Boży

do 1903863y637

Polecane posty

Gość Koscioł to dom Boży

odsyłam ciebie do topicu na forum uczuciowym: powiedzcie w jaki sposób Wy kłócicie się ze swoimi partnerami? nik Koscioł to dom bozy, poczytaj A skoro już jesteś to badz na tej uliczce o 16:00. Alone:classic_cool:. Będziemy z pieskiem. Kosciół to dom bozy. Nie wypada ( widzimy sie codziennie prawie w tygodniu i nic) wtedy urzadzac jakis schadzek. Ja tak uważam. Od dawna zresztą. Chyba, że po kościele. Ale tyle czasu czekać. To nonsens. Zrób experyment. Pojedz z bratem, siostrą na uliczke. badz w tym fiacie. I niech on ciebie skameruje tam gdzie ja byłam- stałam. Sam zobaczysz, że nic nie widac. Bo ciemno, a ty siedzisz prawie pod sufitem. Wiec buzi tez nie widac:) Jedynie po sposobie prowadzenia auta coś tam mozna wydedukowac. No ale chyba nie na tym powinno to polegac:)

Gość Amennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
;

Gość An Angel Gardian
W uliczce, ale tam gdzie piano bar i kwiaciarnia:) Na środku. Tam piesek chodzi zawsze i Ona. Byli i dziś punkt 16:00 Oj dzieci dzieci moje. Dziwne te wasze przeznaczenie jak nawet uliczki wam się mylą:D

Gość An Angel Gardian
a topic na uczuciowym ciekawy, dopsiki są;)

Gość An Angel Gardian
a ten nr obozowy to chyba 190384763y637 I niech poczyta one more time topic czy kłocicie się z partnerami:classic_cool:

Gość An Angel Gardian
a w ogóle jak wy się porozumiewacie pisząc na kaffe? To jakby używac znaków dymnych od indian w dobie użytkowania telefonów. Ile wy czasu tracicie i macie przez to nieporozumienia. Oj dziec, kochane;) Niech się wam szczęści:) Kobieta pisze do niego, sercem mu pisze..a ten się wzroku czepia, ile ona patrzy krótko długo..Nie tędy droga. Daje znak pisaniem, a to bardziej osobiste niż wzrok, który może wiele rzeczy oznaczac. A słowo pisane zawsze znaczy to co pisze. Czarno na białym.

Gość An Angel of hot kiss
trzymaj się jednego auta:) Po co sobie utrudniać życie jak się oboje..❤️;) Ona pamięta ciebie z dzisiaj;) Bądź taki jutro albo przez cały dzien. Nie zmieniaj aut;) za 1 dzień. To utrudnia;) Ponadto sam masz córeczkę. Powinieneś wiedzieć jako TATUŚ:classic_cool:, że zaglądanie do każdego auta jest niebezpieczne. Potem kierowca zapamięta i gdzieś ją rozpozna i będzie. Poza tym Ona już się tak nieraz wtopiła że posyłała lekki uśmiech a to nie byłeś ty, ale czapka była:classic_cool:. To nie jest dobre i bezpieczne:) I deprymujące w jej wieku;D Oj te chłopy, wszystko im tłumaczyć;) A wystarczy byc na uliczce i cierpliwie czekac:)