Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sturm der liebe

!Bardzo proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość sturm der liebe

czy ktoś mógłby mi znaleźć linka do torrenta do serialu "Sturm der liebie"? albo do jakiegos innego niemieckiego serialu w wersji oryginalnej (bez lektora).

Gość sturm der liebe
upup niestety nie umiem sie połapać w tej stronie, jestem leszcz komputerowy. Dziękuje za chęci :-) może ktoś umie znaleźć linka do torrentow,

Gość upppppppppppppp
tak z ciekawosci spojrzalam w google -masz tego pelno!!!na niem stronkach -a jakie wogole chcesz odcinki-bo jest ich chyba ponad 300???

Gość sturm der liebe
najbardziej to sezon pierwszy, albo zresztą cokolwiek, bo to do nauki. najlepiej byloby z chomika, ale tam nie ma i pewnie wyjde na idiotke, ale mam polskie google i nie wiem jak szukac w nimieckich :-( wstyd i hańba

Gość sturm der liebe
kurdens ten link tez nie dziala, bo trzeba sie logowac i takie tam :/ aaaaaa, nie lubie neta, moze na ebayu ktos sprzedaje :-)

Gość upppppppppppppp
Niestety z torentow nic konklretnego chyba nie ma -ja amm konto na Rapidshare i program JDownloader-i wszystko sie super sciaga:) linki na rapidshare znalazlam -chcesz to ci moge podac -ale bez konta tam to chyba kilka dni zajmie to sciaganie

Gość sturm der liebe
a konto kosztuje? Bardzo Ci dziękuje za pomoc :-)

Gość upppppppppppppp
hmmm niestety nic konkretnego nie umie znalaezc-moze ktos inny ci pomoze:) pozdrawiam