Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty 180cm

8 kg w dół!!! odchudzanie dla wysokich!!!

Polecane posty

no wlasnie ach te ciuszki:) ja mam tyle sprzed ciazy w ktore nawet jak wejde to obciskaja mnie niemilosiernie takze motywacja jest i ciesze sie ze dolaczylam do tego forum bo przynajmniej mozna cos napisac i pochwalic sie troszke a to motywuje czlowieka jeszcze bardziej) a ty qwerty 180 skad jestes: dlugo jestes juz po slubie? sorki ze tak pytam ale ciekawska jestem heh:)

Gość qwerty 180cm
ze Szczecina, a ty?? a po slubie juz w kwietniu bede 4 lata

Gość qwerty 180cm
mam mieszane uczucia co do posiadania dziecka.... a poza tym jakos nie zachodze w ciaze...musze sie zbadac

Gość qwerty 180cm
witam, dziewczyny!!nie wytrzymalam dzis i sie zwazylam - 67kg , czyli jeden kg w 4 dni, troche malo czy jest ok???

hej laseczki:) kolejny dzień pora zacząć mnie dzis dziwnie brzuszek boli i zjadlam odrobinke i jestem pelna moze mi sie zoladek kurczy??? ja poki co nie mam wagi wiec sie nie zwaze 1 kg w 4 dni sama nie wiem czy to duzo czy malo ja mam nadzieje ze wiecej mi spadnnie:) a teraz uciekam z malym na spacerek do "napisania" pozniej :)

Gość qwerty 180cm
mussa, moze i malo, ale ja niestety nie potrafie tak jak ty jednym jogurcikiem sie najesc, zarlok ze mnie hehe. jakby do niedzieli bylo 65kg to bylabym happy :)

qwerty 180 ja tez myslam ze nie potrafie ale sobie postanowilam i juz jest ok juz 5 dzien a ja nie wariuje wcale z glodu na sniadanko 2 kromki dietetycznego chlebka zjadlam i jajko na twardo do tego i jest ok postanowilam sobie ze musze schudnac za wszelka cene i stosuje sie do tego i mam nadzieje ze wytrzymam jak najdluzej jeszcze kilka dni temu ze tego nie dam rady zrobic ze brakuje mi silnej woli ale powiedzialam sobie stop i poki co jestem zadowolona byle tylko waga w dol leciala to bede calkiem happy:)

Gość qwerty 180cm
a nie boisz sie jojo???

no właśnie boje się ale mam nadzieje że zanim schudne do wymarzonej wagi troche czasu uplynie wiec moj zoladek sie przyzwyczai do takiego jedzenia i mam nadzieje ze potem nie rzuce sie obsesyjnie na jedzenie w zasadzie jak juz schudne to bede sie wtedy zastanawiac co srobic by nie nadrobic tego ze zdwojona sila pewnie bede jesc wszystko ale w malutkich ilosciach bo moje wyrzeczenia teraz poszly by na marne a tego nie chce

Gość qwerty 180cm
ja dzis niestety zgrzeszylam bo zjadlam mala tarte z jablkami, ale coz...zrezygnuje z podwieczorka i troche pocwicze w domku :)

Gość qwerty 180cm
i chyba pojde z pieskiem na dluuuuuuuuuuugiiiiiiii spacer

Gość qwerty 180cm
no ja tez, ale bylam dzis na zakupach i nie moglam przejsc obojetnie, mialam dopiero w niedziele sobie kupic, ale coz... nie zjem czegos innego, poza tym bylam na tym dlugim spacerku i mysle ze spalilam :)

Gość qwerty 180cm
smacznego :)

Gość qwerty 180cm
witam!!! nie bylo mnie troche, bo w sobote bylo balowanie, a wczoraj zle sie czulam, dzis na wadze 65,5kg, coraz lepiej :) na sniadanko zjadlam, actimela i buleczke kukurydziana z serkiem i pomidorkiem. na obiag bedzie troszke makaronu z pesto i salatka. Mussa, zwazylas sie moze??

no witam :) wreszcie to forum ozylo:) nie zwazylam sie jeszcze bo wciaz nie mam wagi ha ale czuje ze jest mnie troszke mniej ale wczoraj sie skusilam na kawusie i zjadlam troszke owocow z bita smietana ehssssssssssssssss zgrzeszylam ale to wszystko przez meza bo on mial taka zachcianka bo gosci mielismy ale dzis juz jest ok to moj 8 dzien i daje rade :) na sniadanko 2 kromeczki ciemnego chlebka z wedlinka i pomidorkiem i zielona herbtka :)

Gość qwerty 180cm
na pewno schudlas!!! jak ja schudlam, a ty przeciez jesz jeszcze mniej niz ja!!! ja mam taka zwykla wage, a marzy mi sie elektroniczna, moze kiedys... ja musze dodac 2 sniadanie - 3 male ciasteczka owsiane i kiwi. na podwieczorek bedzie kawalek serka bialego plus troche salatki z obiadu kolacja maly jogurt naturalny z otrebami plus gruszka 19.45 basen!!!

ja planuje na obiadek rybke gotowana i troszke suruweczki z kiszonej kapusty i oczywiscie sok warzywny a potem zobaczymy jak bede bardzo glodna to moze zjem jabluszko a okolo 18:30 ostatni posilek czyli tradycyjnie jogurt naturalny maly z musli i na wieczor zielona herbatka:)

Gość qwerty 180cm
witam!!! :) jestem po sniadanku - actimel, jedna kanapeczka z ciemnego chlebka z pasta z lososia i pomidorkiem. reszta raczej bedzie tak jak wczoraj. chyba mi sie zoladek juz skurczyl, bo zjem troche i juz jestem bardzo najedzona. jak do 12.02 schudne chociaz jeszcze 3 kg to bede bardzo zadowolona :)

witam cos tu cicho na tym topiku moj maly wlasnie spi a ja zagladam co tu sie dzieje ale cos cichutko:( qwerty stosujesz jakies balsamy na odchudzanie??????/

Gość kapusniaczekdsds
to przejdzcie na gg jak we dwie tylko piszecie :)

Gość gość
Ja mam 174, waze 54 , maks 56, w talii to ja mam bardzo roznie od 66 do 74, biodra 98. Bezsens. Nie wiem czy biodra sa do zrzucenia.