Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeeees

DOBRY ENDOKRYNOLOG - WROCŁAW!

Polecane posty

Znam takie nazwiska jak Tuchendler czy Gawryś. Może ktoś miał doświadczenie z Nimi, dobre lub nie... Mam ogromny problem ze soba w kwestii niedoczynności tarczycy(wrodzonej).Moje tsh zawsze wahało się w granicach od 3-8, przy urodzeniu 64.Brałam euthyrox całe życie, różne dawki. Ostatnio przy badaniu krwi wynosiło 0,015. Biorę tabl antykoncepcyjne poza tym(yasmin) ALe co jest nie tak. Z niedoczynnosci w nadczynnosc? JAk mam juz placic tyle pieniedzy, bo dostanie sie na nfz jest juz niemozliwe w tym roku, to kogo polecacie?

Gość Grażyna25
Mnie rodzinny skierował do endo bo mi tsh wyszło ponad 8. Ale na nfz to własnie dostać się nie da. Szukam prywatnie jakiegoś dobrego endoktynologa, bo staramy się o dziecko z męzem no i te tsh nie ułatwia. patrzyłam tutaj https://ranking.abczdrowie.pl/s/endokrynolog/wroc%C5%82aw ale nie wiem kogo wybrać Pomocy!!

Popytajcie znajomych w tej kwestii. Sądzę, że to może być naprawdę dość dobre i sensowne rozwiązanie :)

Gość Klaudia

Polecam doktor Annę Jodkowską, która przyjmuje w Orthos, świetny specjalista w swojej dziedzinie. 

Gość Mimi

Ja również polecam doktor Jodkowską z Orthos, świetna specjalistka z bardzo dobrym podejsciem do pacjenta.