Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczynowa

Pierscionek zareczynowy- pochwalcie sie:)

Polecane posty

Gość zareczynowa

Pokazcie swoje pierscionki, tzn chodzi mi o linki do pierscionkow jakie dostalyscie. Ja sama niedlugo dostane i jak na razie chce pokazac kilka mojemu mezczyznie, ktore sa w moim stylu:P Moze wlasnie pomozecie mi, bede miala wiekszy wybor:)

Gość zareczynowa
Czuję sie zesrana ze szczęścia że usidliłam faceta i nie zostanę stara panną :)

Gość zaręczynowa
widze, ze podszyw juz rzadzi. Ok, zostawiam ci pole do popisu, bo mniemam iz jestes osoba sfrustrowana i samotna

Gość zaręczynowa
a masz moze linka do wzoru pierscionka? Chcialabym wlasnie poogladac pierscionki

Gość Nie mam linka, bo pierscionek
byl robiony na zamowienie w 1 egzemplarzu. Poza tym pewnie bys takiego nie chciala, bo jest ze srebra, nie ze zlota i nie z diamentem. Chcialam Ci jednak powiedziec, ze zareczyny, kiedy sama sobie wybierasz pierscionek sa takie "nieromantyczne" i "nieprawdziwe". To Twoj Partner ma trafic w Twoj gust a zareczyny - to niespodzianka.

Gość zaręczynowa
mojego mena zdobyłam solidnym obciagiem i perfekcyjnym lizaniem rowa :)

nie wiem jak ci gi opisac....jest skromny...jakbyc wlozylam w srodek prostej obraczki slubnej blyszczacy kamien... a jaki bys chciala dostac pierscionek?

Gość zaręczynowaaa
mi sie podobaja takie nie klasyczne, najlepiej z kilkoma diamentami, a nie z jednym duzym

Gość ddddddddddddww
fajne, ale nie jako zareczynowy

Gość zaręczynowaaa
dlaczego nie jako zareczynowy? Mi sie wlasnie takie podobaja

Gość boszzz te znowu o tych
pierścieniach :O tylko nie zapomnijcie facetom na pismie dac ,że w razie gdyby nie doszło do ślubu oddajecie im do rąk własnych ...:O pełno juz takich głupich tematów ...

Gość ja mojego niestety nie pokaze
poniewaz nie ma go nigdzie, mimo, ze szukalam niedawno chociaz odpowiednika. Niestety wyglada na to, ze mam niepowtarzalny pierscionek:) Jednak moge go opisac, jest na grubej obraczce, z bialego zlota wysadzany mnostwem diamento, bardzo elegancki i stylowy. Nie da sie go dokladnie opisac

Gość zimno napierdaaalaj
pff, musicie się łakomić na pierścionki od jakichś ruchaczy, ja od rodziców dostałam lepsze niż niejedna z was na tą "jakże niepowtarzalną i wzruszającą" chwilę jaką są zaręczyny 😴

Gość stanęłam na wagę ja 170 a ważę
ja mam jasne złoto z jednym małym brylancikiem, noszę go za obrączką, bo jest cieniutki.

Gość stanęłam na wagę ja 170 a ważę
Ja mam parę pierścionków. Jeden z szafirami i diamencikami, drugi z brylantem, i kilka ze złota z kamykami takimi nic wartościowymi.

Gość cyrkonia i pozłtko :D
Ja dostałam dokładnie taki: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2316 Bo koniecznie miał być z żółtego złota. Ale na zdjęciu jest znacznie bardziej żółty niż na mojej dłoni - piękny, elegancki, delikatny, ładnie pasuje do obrączki... Cudo.

Gość cyrkonia i pozłtko :D
To znaczy mój narzeczony się uparł na złoto. A ja wybrałam sobie taki - http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2789 , z tym, że powiedział mi, że to nie jest pierścionek zaręczynowy i mi go nie kupi :(

Gość a to był mój hehe
Moje zdjęcie 15.png