Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaa9013012313

Zauważyliscie ,ze

Polecane posty

Gość lilkaaaa9013012313

Że osoby ,ktore przeważnie wytykają wady innym same nie wiele sobą reprezentują ? Zauważyłam ,że osoby ,które coś osiągnęły np są profesorami na uczelni czesto są o wiele skromniejsi i mniej złośliwi od niektorych magistrów.. Tak samo np w kwestii wygladu osoby mało atrakcyjne czepiają się wszelkich nawet małych wad u innych dużo ładniejszych od nich.. Albo np moj brat ciągle mi mówi o porzadku mimo ,że mam 100 razy czyściej od niego w pokoju ,a on sam ma bajzel niesamowity.. A z kolei moja mama co bardzo dba o porządek potrafi docenić jak posprzątam... i mozna by było wymieniać przykłady.. może ci ludzie sami nie myślą o sobie ,że są dość dobrzy więc innym też mówią ,, nie jesteś dość dobry"?

Gość lilkaaaa9013012313
up

Gość IMO13246
Zdjęcie pokoju, to raz. Twoja naga fotka, to dwa. Czekamy z zapartym tchem.

Gość eszcze trochee
zgadzam sie w 100% nie wiem czy czesto siedzisz na kafe ,ale tutaj ładne osoby sa nazywane pustymi dziwkami , materialistkami , albo na złosc wyszkują najmniejszych dekfektów i nazywają brzydalem. Ktos da zdjecie przystojnego chłopaka/faceta - to samo : eee malo meski -moj jest lepszy, dziwną ma twarz, pewnie gej , ruchacz , ja wole innych itp... krytyka ubioru ,zachowania, zainteresowan ,wyksztalcenia .... i kto to mówi ? Zakompleksieni gimnazjaliści ktorzy siedzą tu podczas ferii lub w szkole na informatyce, prawiczki ktorzy sami siebie nazywają w roznych tematach brzydalami,nieudacznikami, frajerami, malo interesującymi ludzmi, matki polki ktore piszą ,ze maja nudne zycie tylko dzieci i dom - chcą kochanka, cala masa bezrobotnych ,brzydkich ludzi.... niestety

Gość IMO13246
Dramatyzujesz.

Gość lilkaaaa9013012313
albo np osoby co są pracowite itd wiele potrafią dać drugiej osobie.. a ci co lawirują to wieczni cwaniaczkowie strofujacy innych,że malo pracują ,a sami nie robią nic..Tylko pouczać innych potrafią

Gość lilkaaaa9013012313
nawet tu na kafeterii.. Jacyś zakompleksieni prawiczkowie oceniają innych,że np beznadziejne studia wybrali itd

Gość eszcze trochee
wystarczy ich olewac :) wdasz sie w dyskusje to a) rozwalą ci caly topik b) beda na sile probowali sie wybielic a ciebie oczernić :D