Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlezka

przytyć

Polecane posty

Gość zlezka

Co zrobić, aby przytyć, ważę 45 kg i ma wzrosty163 prubowałam różnych metod i nic chybo, że coś psychicznie jest ze mna nie tat prosze o radę mam lat 28.

Mam ten sam problem mam 168 waze ok 52 53 kg lat mniej wiecej tyle co Ty. :( I nic nie pomaga wpierniczalam po operacji nawet sterydy to mialam mega apetyt ale nie pomoglo nic w masie ciala waga stala w miejscu. Wpierniczam na tony slodycze tluste sosy smietany ciasta fast-foody spaghetti ziemniaki z maslem i mnostwem smietany slowem wszystko co kaloryczne i ani ani. W kfc potrafie naraz zjesc 50 skrzydelek kurczaka i dalej jestem glodna. Badania mam wszystkie rewelacyjne tarcyca prawidlowa eh..... :(

Gość zlezka
ja tez wpierdzielam duzo wszyscey sie dziwia gdzie to się miesci u mnie, wydaję mi się, że to chyba gdzieś psychice coś siedzi tylko jak sie za to zabrać może tu siedzi problem

Gość _dr zosia_
zazdroszczę wam, ja właśnie zrzucam zbędny balast:) mam taką koleżankę jak wy i ona ma problemy z tarczycą, generalnie z hormonami, to bardzo częsta przyczyna "chudości" i trudności w przytyciu bo jeśli dostarczacie organizmowi energii (kalorii) więcej niż to konieczne a wasza waga stoi to znaczy że jest problem zdrowotny