Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Lubicie Wojewódzkiego?

Polecane posty

jak oglądam powtórki "Kuba Wojewódzki" to zastanawiam się, jak bardzo jest się jeszcze w stanie ponizyć dla kasy. Ibisz np. i inni nie muszą robić z siebie totalnych kretynów, tylko zklasą zarabiają kasę. A Wojewódzki zachowuje się, jakby go psy na śmietniku wychowały, nie lubię go.

Gość wszyscy kafeterianie
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ciekaweie
jest inteligentny i jest ateistą, nie poniza się, a robi debiili z takich jak ty co myslą, że to on sie poniza, haha załosna jestes

Gość Hej kolenda, kolenda !!!
Ibisz z klasą? No, błagam Cię. Stary dziad wyglądający jak gówniarz, który robi z siebie szmatę telewizyjną byleby wyrwać jakiś grosz od Polsatu.

Gość bardzo lubię
jw

Gość rthtbfvefefw
ja go bardzo lubię- ma wyrafinowany żart, a w dodatku jest śmieszny- za to nie lubię Ibisza, Majewskiego itp.

Gość Insomnia Deux
ja tam go średnio lubię, cenię go za gust muzyczny i wiedzę muzyczną, pamiętam go jeszcze z czasów gdy był redaktorem muzycznej gazetki Brum. generalnie jako dziennikarz muzyczny ok, a jego program to taki sprawdzian aktorów i znanych osób - jeśli ktoś da sobie narzucić formę tego programu to jest do bani, ale jeśli ma charakter to ten jego gość narzuci programowi swoją formę, że tak powiem. chociaż sam jego wizerunek i styl jego programu jest do dupy i przez to tv schodzi na psy :D

Gość bardzo lubię
Ja lubię jego program, ale mógłby zaprszać innych gości niż tego nastolatka z MT, Mielcarzową, jakąś Ewę Farnę czy inne młode piosenkarki, które nic nie mają do powiedzenia. Fajnie jest jak zaprsza uznanych ludzi.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Czy Wojewódzki jest gejem ?

Teraz widziałam jak robi z siebie idiotę przed jakąś dwudziestolatką, która była 3 razy mądrzejsza od niego. Patrzyła tylko na niego ze zdziwieniem i zachowywała się 10 razy lepiej od niego. Kiedyś widziałam fajny odcinek jak Doda go do pionu przywróciła :)

Gość się zapytam czy
Doda to kompletne dno.

Gość jaj sra
krowa wdowa

Bazinka jak oglądam powtórki "Kuba Wojewódzki" to zastanawiam się, jak bardzo jest się jeszcze w stanie ponizyć dla kasy. Ibisz np. ta ibisz za to robi sobie sesyjke zdjęciową na wakacjach z laską kolejną zresztą wojewódzki jest świetny!!!!

Gość ja go lubie
:P

Każdy ma swoje zdanie. Ja Ibisza bardzo lubię, jest dobrze wychowany i bardzo kulturalny. A większość prymitywnych wypowiedzi Wojewódzkiego została skrytykowana i wyśmiana, nie wiem, jak starty chłop może zachowywać jak upośledzony 10-latek :O

Bazinka jak oglądam powtórki "Kuba Wojewódzki" to zastanawiam się, jak bardzo jest się jeszcze w stanie ponizyć dla kasy. Ibisz np. i bardzo lubi się chwalić swoim gołym torsem i mięśniami nie wspomnę o napompowanych ustach

campari 34 Taaaaak :) Stary chłop i taki durny :O Po prostu, jak patrzę do niego to czuję zniesnaczenie. Zwłaszcza głupkowato wypada na tle naprwdę inteligentych osób. Dużo ludzi stwierdziło, że jest bardzo fałszywy, najpierw liże dupę, a później obgaduje. Poza tym strasznie się powtarza co w ogóle nie jest śmieszne.

campari 34 Taaaaak Stary chłop i taki durny Po prostu, jak patrzę do niego to czuję zniesnaczenie. Zwłaszcza głupkowato wypada na tle naprwdę inteligentych osób. Dużo ludzi stwierdziło, że jest bardzo fałszywy, najpierw liże d**ę, a później obgaduje. Poza tym strasznie się powtarza co w ogóle nie jest śmieszne. nie dużo ludzi tylko z tego co wiem to doda tak powiedziała o nikim innym nie słyszałam może i stary ale jary wygląda według mnie bardzo fajnie ubiera się fajnie na luzie ma do swojej wagi duzy dystans sam potrafi się z siebie pośmiać

Pazura tak powiedział i jeszcze parę osób, ale już nie pamiętam kto, bo mało znani byli. Chwała Bogu, że on nie ma dzieci (w sumie się nie dziwię, że żadna z nim nie dała rady długo wytrzymać).

Pazura tak powiedział i jeszcze parę osób, ja słyszałam tylko od dody ale może i tak powiedział pazura i inni pewno ich zjechał i zabolało

jak taki tępak może kogoś zjechać ? :O Tanie schow i tani prowadzący :) Gościom jest po prostu głupio za niego i za Polaków.

Gość ;pjhb75t
Kupa Wojewódzka to medialna prostytutka, jak wiekszosc tego typu "gwiazdek" :o

Akurat nazywanie Kuby tępakiem, to ewidentne mijanie się z prawdą. Jest inteligentny, błyskotliwy, ma poczucie humoru. Z resztą tyle lat ma program w tv, więc ludzie go oglądają i darzą sympatią

Akurat nazywanie Kuby tępakiem, to ewidentne mijanie się z prawdą. Jest inteligentny, błyskotliwy, ma poczucie humoru. Z resztą tyle lat ma program w tv, więc ludzie go oglądają i darzą sympatią

Gość dyskusions.
UWIELBIAM GO! a ludzie którzy myślą, że on się poniża i jest głupi, chyba sami tacy są :D