Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Bazinka

Lubicie Wojew贸dzkiego?

Polecane posty

jak ogl膮dam powt贸rki "Kuba Wojew贸dzki" to zastanawiam si臋, jak bardzo jest si臋 jeszcze w stanie ponizy膰 dla kasy. Ibisz np. i inni nie musz膮 robi膰 z siebie totalnych kretyn贸w, tylko zklas膮 zarabiaj膮 kas臋. A Wojew贸dzki zachowuje si臋, jakby go psy na 艣mietniku wychowa艂y, nie lubi臋 go.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wszyscy kafeterianie
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekaweie
jest inteligentny i jest ateist膮, nie poniza si臋, a robi debiili z takich jak ty co mysl膮, 偶e to on sie poniza, haha za艂osna jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hej kolenda, kolenda !!!
Ibisz z klas膮? No, b艂agam Ci臋. Stary dziad wygl膮daj膮cy jak g贸wniarz, kt贸ry robi z siebie szmat臋 telewizyjn膮 byleby wyrwa膰 jaki艣 grosz od Polsatu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo lubi臋
jw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rthtbfvefefw
ja go bardzo lubi臋- ma wyrafinowany 偶art, a w dodatku jest 艣mieszny- za to nie lubi臋 Ibisza, Majewskiego itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Insomnia Deux
ja tam go 艣rednio lubi臋, ceni臋 go za gust muzyczny i wiedz臋 muzyczn膮, pami臋tam go jeszcze z czas贸w gdy by艂 redaktorem muzycznej gazetki Brum. generalnie jako dziennikarz muzyczny ok, a jego program to taki sprawdzian aktor贸w i znanych os贸b - je艣li kto艣 da sobie narzuci膰 form臋 tego programu to jest do bani, ale je艣li ma charakter to ten jego go艣膰 narzuci programowi swoj膮 form臋, 偶e tak powiem. chocia偶 sam jego wizerunek i styl jego programu jest do dupy i przez to tv schodzi na psy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo lubi臋
Ja lubi臋 jego program, ale m贸g艂by zaprsza膰 innych go艣ci ni偶 tego nastolatka z MT, Mielcarzow膮, jak膮艣 Ew臋 Farn臋 czy inne m艂ode piosenkarki, kt贸re nic nie maj膮 do powiedzenia. Fajnie jest jak zaprsza uznanych ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BARDZO WA呕NE PYTANIE
Czy Wojew贸dzki jest gejem ?

Udost臋pnij ten post

Teraz widzia艂am jak robi z siebie idiot臋 przed jak膮艣 dwudziestolatk膮, kt贸ra by艂a 3 razy m膮drzejsza od niego. Patrzy艂a tylko na niego ze zdziwieniem i zachowywa艂a si臋 10 razy lepiej od niego. Kiedy艣 widzia艂am fajny odcinek jak Doda go do pionu przywr贸ci艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 si臋 zapytam czy
Doda to kompletne dno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaj sra
krowa wdowa

Udost臋pnij ten post

Bazinka jak ogl膮dam powt贸rki "Kuba Wojew贸dzki" to zastanawiam si臋, jak bardzo jest si臋 jeszcze w stanie ponizy膰 dla kasy. Ibisz np. ta ibisz za to robi sobie sesyjke zdj臋ciow膮 na wakacjach z lask膮 kolejn膮 zreszt膮 wojew贸dzki jest 艣wietny!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja go lubie
:P

Udost臋pnij ten post

Ka偶dy ma swoje zdanie. Ja Ibisza bardzo lubi臋, jest dobrze wychowany i bardzo kulturalny. A wi臋kszo艣膰 prymitywnych wypowiedzi Wojew贸dzkiego zosta艂a skrytykowana i wy艣miana, nie wiem, jak starty ch艂op mo偶e zachowywa膰 jak upo艣ledzony 10-latek :O

Udost臋pnij ten post

Bazinka jak ogl膮dam powt贸rki "Kuba Wojew贸dzki" to zastanawiam si臋, jak bardzo jest si臋 jeszcze w stanie ponizy膰 dla kasy. Ibisz np. i bardzo lubi si臋 chwali膰 swoim go艂ym torsem i mi臋艣niami nie wspomn臋 o napompowanych ustach

Udost臋pnij ten post

campari 34 Taaaaak :) Stary ch艂op i taki durny :O Po prostu, jak patrz臋 do niego to czuj臋 zniesnaczenie. Zw艂aszcza g艂upkowato wypada na tle naprwd臋 inteligentych os贸b. Du偶o ludzi stwierdzi艂o, 偶e jest bardzo fa艂szywy, najpierw li偶e dup臋, a p贸藕niej obgaduje. Poza tym strasznie si臋 powtarza co w og贸le nie jest 艣mieszne.

Udost臋pnij ten post

campari 34 Taaaaak Stary ch艂op i taki durny Po prostu, jak patrz臋 do niego to czuj臋 zniesnaczenie. Zw艂aszcza g艂upkowato wypada na tle naprwd臋 inteligentych os贸b. Du偶o ludzi stwierdzi艂o, 偶e jest bardzo fa艂szywy, najpierw li偶e d**臋, a p贸藕niej obgaduje. Poza tym strasznie si臋 powtarza co w og贸le nie jest 艣mieszne. nie du偶o ludzi tylko z tego co wiem to doda tak powiedzia艂a o nikim innym nie s艂ysza艂am mo偶e i stary ale jary wygl膮da wed艂ug mnie bardzo fajnie ubiera si臋 fajnie na luzie ma do swojej wagi duzy dystans sam potrafi si臋 z siebie po艣mia膰

Udost臋pnij ten post

Pazura tak powiedzia艂 i jeszcze par臋 os贸b, ale ju偶 nie pami臋tam kto, bo ma艂o znani byli. Chwa艂a Bogu, 偶e on nie ma dzieci (w sumie si臋 nie dziwi臋, 偶e 偶adna z nim nie da艂a rady d艂ugo wytrzyma膰).

Udost臋pnij ten post

Pazura tak powiedzia艂 i jeszcze par臋 os贸b, ja s艂ysza艂am tylko od dody ale mo偶e i tak powiedzia艂 pazura i inni pewno ich zjecha艂 i zabola艂o

Udost臋pnij ten post

jak taki t臋pak mo偶e kogo艣 zjecha膰 ? :O Tanie schow i tani prowadz膮cy :) Go艣ciom jest po prostu g艂upio za niego i za Polak贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;pjhb75t
Kupa Wojew贸dzka to medialna prostytutka, jak wiekszosc tego typu "gwiazdek" :o

Udost臋pnij ten post

Akurat nazywanie Kuby t臋pakiem, to ewidentne mijanie si臋 z prawd膮. Jest inteligentny, b艂yskotliwy, ma poczucie humoru. Z reszt膮 tyle lat ma program w tv, wi臋c ludzie go ogl膮daj膮 i darz膮 sympati膮

Udost臋pnij ten post

Akurat nazywanie Kuby t臋pakiem, to ewidentne mijanie si臋 z prawd膮. Jest inteligentny, b艂yskotliwy, ma poczucie humoru. Z reszt膮 tyle lat ma program w tv, wi臋c ludzie go ogl膮daj膮 i darz膮 sympati膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dyskusions.
UWIELBIAM GO! a ludzie kt贸rzy my艣l膮, 偶e on si臋 poni偶a i jest g艂upi, chyba sami tacy s膮 :D

Udost臋pnij ten post