Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieg z chmury

Dlaczego kobiety tak lecą na kasę, czym to jest uwarunkowane?

Polecane posty

Gość śnieg z chmury

Prawie każda jak usłyszy ten ich zdaniem słodki szelest to jest bliska orgazmu, dlaczego tak się dzieje?

Gość Marcysieńka
I ja znam takie... po prostu nie chce im sie wziąść do roboty i być tak niezależnymi, by nie interesowac sie zasobami finansowymi facetów... Tak łatwiej... nieprawdaż?

bo kojarzy im sie to z poczuciem bezpieczenstwa co jest uwarunkowane naturalnie, w czasach Flinstone'ow tez lecialy na najbardziej walecznych samcow ktorzy polowali dla nich na zwierzyne, instynkt pierwotny. ci mniej poradni byli mniej atrakcyjni

Gość Marcysieńka
NO tak... z facetem, którego da sie naciągnąć na buty za kilka stówek, jakis pierscioneczek, "kieszonkowe" itd... tak, to też jest bezpieczeństwo...ech... :)

Gość szew
ale po co im to bezpieczeństwo, czy ktoś wyjątkowo czyha na życie kobiet? Rozumiem, mężczyzna jest ciągle zagrożony przez innych mężczyzn, on na pewno potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, ale kobieta?

Gość Marcysieńka
wkurzają mnie takie naciągaczki... w sumie to też sposób na zycie... Ja musiałam dojść do wszystkiego sama, a mój obecny facet nie kąpie sie w kasie... Czy dlatego moze właśnie mnie one wkurzaja, bo mają łatwiej? Czy to zazdrość"? ha ha ha ah

Gość Marcysieńka
Albo robienie facetowi dobrze, zeby dał na zakupy..... ha ha ha ha... No ale tą kasę musi miec:)

ostatnio kiedy mój facet kupił mi kurtke, kied bylism na zakupach...powiedział niby żartem,ze musze mu zrobic dzisaj za to loda,mam nadzieje,że zartował,ale na wszelki wpadek nie zrobiłam:))

" Germaine Geer bo kojarzy im sie to z poczuciem bezpieczenstwa co jest uwarunkowane naturalnie, w czasach Flinstone'ow tez lecialy na najbardziej walecznych samcow ktorzy polowali dla nich na zwierzyne, instynkt pierwotny. ci mniej poradni byli mniej atrakcyjni" Z jednej strony prawda. Ale z drugiej strony pieniądze to nie wszystko. Mogłam mieć faceta, który sporo zarabia, teraz ma super auto. Wybrałam swojego. Bo go kocham. I choć jeździmy gorszym samochodem to jestem szczęśliwa! a z tamtym bym nie była.

Gość jak to dlaczego
Z WYGODY i LENISTWA bezpieczenstwo to nie kasa

Gość można kochać tylko
każdy leci na kasę bo to podstawa w życiu dzięki kasie opłacasz rachunki na bieżąco kupujesz co ci potrzeba i możesz gdzieś wyjechać odpocząć zrelaksować się po podróżować nie chodzi o zachłanność ale o to żeby nie myśleć nie główkować jak przeżyć tylko mieć ten luz i możliwość wypoczynku czy możliwość zdrowego odzywania się dbania o kondycje jakiś basen siłownia to wszystko kosztuje

Gość można kochać tylko
siebie i tylko miłość do siebie może być prawdziwą miłością ludzie mylą przywiązanie przyzwyczajenie się obowiązek poświecenie wyrachowanie itd czy przyjaźń z miłością do drugiej osoby a czegoś takiego nie ma może być chemia zauroczenie tzw. zakochanie ale to jest na jakiś czas wcześniej czy później się kończy więc co to za miłość ?! a siebie można kochać cały czas bez ograniczenia dlatego trza dbać o siebie o własną wygodę zdrowie jak sie źle czujesz i potrzebujesz kasę na lekarstwa to ch*j ci z tego czy ktoś cie kocha czy nie najważniejsze to zdrowym być i dobrze sie czuć a do tego potrzebna jest kasa ! ale sama kasa nie wystarczy żeby dziewczyna leciała na faceta musi być coś jeszcze co jej sie spodoba chyba ze już jest w takim wieku i tak zdesperowana ze uważa ze nie trafi na nic lepszego

Gość karolina35
A ja znam faceta, który pieknie leci na kasę, tu drobiazg, tam drobiazg, jak pannica (50-letnia), wysłałam go na pogrosiku.eu tam są wyprzedaże, fajne oferty i niech poluje, sama tam upolowałam zelazko.

Gość ..............,
" Dlaczego kobiety tak lecą na kasę, czym to jest uwarunkowane?" Tym samym co wy, gdy zwracacie uwage na wyglad.

Gość ..............,
no pewnie zebys chciał... kazdy facet by chiał a kazda kobieta chce miłosci i szacunku a nie tego, by leciał na jej wyglad. Ale tak nie jest :) Teraz wszystko sie zmienia. Kobiety maja wiecej kasy i utrzymanków a faceci staja sie babkami.

werdiana ja tego nei wymyslilam, tylko naukowcy, swoja droga jest roznica miedzy czyhaniem na bogatego frajera ktory bedzie ci kupowal pierscionki a czysta potrzeba bezpieczenstwa, dziala to w obie strony, facet myslisz ze nie zwraca uwage na to co w zyciu robisz, czym sie zajmujesz, myslisz ze nie interesuje go czy ejstes zyciowo zaradna czy nei? bo o to wlasnie chodzi o zaradnosc, a jesli facet zarabia tzn ze jest zaradny ze uda mu sie zaopiekowac sie rodzina tego samego wymaga od kobiety.

Gość każda kocha kasę i nic tego
nie zmieni.