Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojajestem

Moj facet zdradza mnie na facebooku?

Polecane posty

Gość tojajestem

załozylam sobie lewe konto na facebooku oczywiscie wstawilam tam fotke jakiejs panny i napisalam do mojego faceta : "hej nie przeszkadzam? :) " a on odpisal: "nie nie przeszkadzasz:) " kurde czy wasi partnerzy tez maja konto na facebooku i wierzycie im ze nikogo tam nie zarywaja ani z nikim nieznajomym nie gadaja.. czy mam sie tym martwic??

Gość akoakaok
I to jest podrywanie? :O:O:O

Gość Marcysieńka
wiec moze wyjdź z założenia... czego oczy nie widza, tego sercu nie zal i skasuj swój profil:)

Gość przesadzasz chyba
to, że odpisał coś takiego nie oznacza, że Cię zdradza

Gość po pierwsze -
jestes glupia. po drugie, to wlasnie sa chwile, w ktorych kocham mojego faceta za niechec do portali spolecznosciowych

Gość Marcysieńka
ciesz sie ze to nie portal typu sympatia. facebook jest ok... narazie nie ma powodu do paniki... Gdyby do Ciebie napisał jakiś koleś z takim własnie zwykłym pytaniem, napisałabyś mu ze przeszkadza? zastanów sie nad tym dobrze wyobrażając sobie taką sytuacje..

Gość tojajestem
w sumie moze i macie racje ja sama tez bym napisala ze nie przeszkadza..pozatym on wiecej juz nic nie zagadywal tylko odp i tyle.. te wszytskie portale to zlo dzisiejszych czasow wiecie ile zwiazkow sie rozpadlo przez takie cos.. w sumie w dzisiejszym swiecie na kazdym rogu czeka jakas pokusa .. ;/

Gość Marcysieńka
Dokładnie znam to z autopsji... Jestem zazdrosna o mojego faceta...nie lubie kiedy jakieś koleżanki do niego pisza...ale jak do mnie napisze kolega, to też odpisuje:)