Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaaaaa

Chłopak wysłał mi takiego SMS-a!

Polecane posty

Gość zaskoczonaaaaa

"Chce Cię dokładnie zobaczyć" Nie było w tym momencie naszej rozmowy smsowej Jak zapytałam o co mu chodzi, to odpisał ,że to miał być sms do kolegi i że zamiast "Cię" powinno być "to"- "Chcę to dokładnie zobaczyć" Dlaczego tak? bo chce coś kupić od kolegi ale chciałby tę rzecz najpierw zobaczyć dokładnie zanim da odpowiedź czy weźmie. mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Problem w tym, że nie wierzę w takie pomyłki(tym bardziej podwójne). Co o tym myślicie?

Gość ..............,
chciałby ci sie pokazac nago

Gość 19ania91
ściemnia...

no ja bym nie wierzyła , 1 pomyłka nr a 2 pomyłka tresci hmmm cos nie tak ,chyba ze jest pijany ;)

Gość Agentka csi
sciema jak nic, na boku flirtuje z inna panna, przykre ale prawdziwe

Gość nosszka
no pewnie sciema. Powiedz, ze mu nie wierzysz i juz !

Gość czemuzawszeja
nooo ładna ściema 2 pomyłki na raz to nie moze miec miejsca .. i gość sam sie wkopal

Gość zaskoczonaaaaa
no też tak myślę, zawsze jak słyszałam o takich akcjach to uważałam, że za tym kryje się coś więcej. On teraz się wypiera i będzie to robił cały czas, ja nie mam żadnych dowodów... Dziwnie tak zostawiać kogoś opierając się wyłącznie na przypuszczeniach ale nie wierzę mu :(

Gość to niech ci on pokaze tego
smsa wyslanego potem do kolegi.. ;/ palant. sciemnia.

Gość ..............,
prawda jest taka ze albo uwaza cie za debila albo z ciebie go robi własnie

Gość oooo nieeeeeeeeeee
a może chciał CIEBIE zobaczyć na golasa chyba, że już widział hmmm ściemniacz po pysku!

Gość IMO13246
Ja też "Chce Cię dokładnie zobaczyć". NAGIE FOTKI! NATYCHMIAST!

Gość buhahahahaha
dobre sobie. ściemnia

Przykro mi kochana, ale to ściema. Dwie pomyłki na raz.. no way. W dodatku jakby wysylal tego eska do kolegi to pomylke w wyrazie by zauwazyl. Slowa nie sa podobne "Cie" a "to" sie bardzo rozni, ściema jak nic!

Gość zaskoczonaaaaa
to zapytam tak: Czy ktoś z Was zakończył kiedykolwiek związek nie mając dowodów zdrady, jedynie przypuszczenia? Pytam, bo to jest trudna sprawa, na podstawie tego jednego smsa muszę teraz podjąć bardzo ważną decyzję.

Gość naatalkjaaa
A to "Cię" to było z wielkiej litery w tym smsie?

Gość zaskoczonaaaaa
hmm nie jestem pewna na 100% ale chyba z małej, już nie sprawdzę bo skasowałam, a czemu pytasz?ma to znaczenie?

Może ten es był do Ciebie tylko później uznal że to głupio zabrzmialo, przestraszył się jak na to zareagujesz i wyyślil historie z kumplem??

Gość naatalkjaaa
Po prostu zastanawiam się na ile realne jest jego tłumaczenie. Jak napisał "Cię" z wielkiej litery, tzn. że napisał ten wyraz świadomie, bo, żeby zmienic w trakcie pisania na wielką literę, to trzeba coś przycisnąć. Natomiast jak ma np. tak jak ja takie podpowiadanie w telefonie, że pokazują się jak piszesz dalej wersjem które pisano wcześniej, to nie wydaje mi się, żeby pisał do kogoś coś co zaczynało się od "chcę Cię"

Gość naatalkjaaa
Ja bym powiedziała wprost, że nie wierzę, niech pokazuje te smsy jak nie ma nic do ukrycia.

Gość zaskoczonaaaaa
ale co on mi teraz pokaże, powie, że skasował, że sobie coś wymyśliłam, wszystkiego się wyprze i tyle. nie mam na niego nic poza podejrzeniami. nie mam pojęcia co zrobić

Gość kropki i kolka
udaj ze nic sie nie stalo-czywscie przed nim! postaraj sie do tego nei wracac w rozmowie z nim... natomiast teraz obserwuj jego zachowanie, poszperaj w telefonie :D moze spraawdz maila-jesli zdradza wpadnie szybko ;) szkoda zwiazek konczyc bo masz domysly-chociaz wskazuja jednak ze...