Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bchdebviebvebvhbv beuvbkjhbed

zakochałam się niestety

Polecane posty

Otóż zakochałam się w koledze, on mnie traktuje jak koleżanke, znamy się dosyc długo.. jakoś niedawno trochę się pozmieniało miedzy nami.. wziął mój numer od kolegi, pisywalismy czasem, bylismy na imprezach.. ale nigdy nie sami- ze znajomymi. On pytał kiedyś czy nie pojade z nim na imprezę- odmówiłam bo wtedy miałam inne plany. Potem jakoś po wspólnej imprezie, na którą ja pojechalam ze znajomymi, a On dojechał.. pytał czy dam radę gdzieś tam jechać z nim- musiałam odmówić- bo nie mogłam. Potem za jakiś czas kolejna impreza, razem.. i nawet zagadywał jakiego chłopaka szukam, ale powiedziałam że sama nie wiem.. gadaliśmy w sumie dosyć często- po tej ostatnie imprezie.. pisał że się rozumiemy i wogóle komplementy w stylu że ładna jestem.. A teraz milczymy..:( strasznie mi się podoba.. nie wiem co robić:(

Gość spławiłaś go
niestety..

ale to nie jest tak.. ja naprawdę wtedy nie moglam.. i wytłumaczyłam się zawsze.. potem przyjełam zaproszenie na impreze- bylismy razem ale też byli znajomi.. :) Także nie wiem czy On sobie pomyśłał, że ja tylko jak oni są chce jechać.. albo gdzieś iśc..??no już sama nie wiem, zawsze miła dla niego byłam:( i wogóle.. poprostu nie wiem, czy On jest zainteresowany.. tymbardziej, że niedawno napisałam mu eska- minkę i nie odpisał. ( a zawsze odpisywał.. nawet na minki..).

ja bym powalczyła na Twoim miejscu o niego. napisz do niego, umówcie się, na razie niezobowiązująco. Wybadaj czy zależy mu na Tobie, raczej tak, skoro tyle razy próbował Cię zapraszać w różne miejsca. Powiem Ci że warto spróbować. Ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji i nie zawalczyłam i żałuję do dziś mimo że minęło już 6 lat.

Gość można kochać tylko
siebie i tylko miłość do siebie może być prawdziwą miłością ludzie mylą przywiązanie przyzwyczajenie się obowiązek poświecenie wyrachowanie itd czy przyjaźń z miłością do drugiej osoby a czegoś takiego nie ma może być chemia zauroczenie tzw. zakochanie ale to jest na jakiś czas wcześniej czy później się kończy więc co to za miłość ?! a siebie można kochać cały czas bez ograniczenia zakochasz sie niejeden raz a facet choćbyś była miss świata to i tak pewnie cie zdradzi bo taki jest trend moda w dzisiejszych czasach ........... różnorodność zmiana są na topie .........dzisiaj powie tobie ze jesteś ładna ze dobrze mu z tobą i może wcale nawet nie kłamać ale jutro to samo powie innej dziewczynie bo coś go w niej zauroczy i tez nie będzie kłamał .............. a do ciebie przestanie sie odzywać co chyba dobrze o nim świadczy bo nie chce grać na dwa fronty ......... jak jest miło fajnie to można sie tym delektować upajać się ale trzeba pamiętać ze wszystko do czasu

nie wiem naprawdę czy to coś znaczyło z jego strony wszystko- podobno podpytywał się znajomych o mnie- i od tej pory zamilkł..:( wiem że napewno oni dobrze powiedzieli.. wogóle podobno, on uważa mnie za fajną dziewczynę i bardzo ułożoną..:)ale co naprawde myśli to nie wiem.. już tak fajnie nam się gadało.. i wogóle (mieliśmy podobne zdanie- co on doceniał) i jakoś nie wyszło.. nie wiem czy zrobiłam coś nie tak.. czy On poprostu stwierdzil że nie ma sensu, czy wogóle nei byl zainteresowany, a może zauważył ze ja jestem zainteresowana.. i się wystraszył.. no już sama nie wiem:(

to nie w moim stylu- nie chce się narzucać..wyslałam mu tą minkę.. i nie odp. chyba teraz on coś powinien, jeśli by chciał:(

Ja bym poczekała na reakcje z jego strony.Jeśli jej nie będzie to znaczy ,że nie jest zainteresowny bliższa znajomościa.Trudno cokolwiek w tej sprawie napisać, bo tylko Ty wiesz jakie relacje były między wami.

no własnie sama nie wiem.. niby fajnie było.. ale on cięzki jest- bardzo nieśmiały i uczuciowy.. a ja jestem twarda i nie wierzę w miłość- on wie o tym:(

chyba z 2 dni temu