Gość mjamja7 Napisano Maj 16, 2012 Weronika Oliwia lub Wiktoria Zuzanna lub Maja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TheLoveWorld Napisano Maj 16, 2012 Julia Anka Ania Andzia Gosia Oliwia Weronika Joanna Wiktoria lub Zuzanna!Zofia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggfgfgdfgv Napisano Maj 16, 2012 Angelika,Lena, Bartek, Julian, Jan, Juliusz i jeszcze parę innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggfgfgdfgv Napisano Maj 16, 2012 Angelika,Lena, Bartek, Julian, Jan, Juliusz i jeszcze parę innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Queeeeeeeen Napisano Maj 16, 2012 Dziewczynka: Dominika, Zofia, Oliwia, Jagoda, Roza Chlopiec: Franciszek, Jan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena , mamusia Tymuśia . Napisano Czerwiec 22, 2012 Bartek , Tymon , Tobiasz , Marcel , Alan , Oliwier ,Patryk , Nikodem, Łukasz , Krystian , Antoś ,Paweł ,Seweryn , Mikołaj ,Amadeusz ,Jeremiasz . Teraz dla dziewczynki : Lena ,Ola ,Jagoda ,Natalia ,Oktawia ,Dominika ,Daniela ,Maja , Julia ,Nadia , Ala , Marzena ,Marcelina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena , mamusia Tymuśia . Napisano Czerwiec 22, 2012 PS - Igor i Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dysia1983 Napisano Kwiecień 23, 2013 Dziewczynka : Emilka , Lenka, Kalinka , Chłopiec : Fabianek, Piotruś, Kubuś , Kamilek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miś korabol1234 Napisano Kwiecień 23, 2013 Dla autorki: syn: Huj, Pizda, Kutasiarz córka: Błona, Szpara, Wiadro Dziekuje za uwage :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrednaaa28 Napisano Kwiecień 23, 2013 Inez Wiktoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzózzzka Napisano Kwiecień 23, 2013 Iga, Wiktoria Miron, Gustaw c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przyszłam_ponarzekać 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 Mikołaj i Kinga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the new Napisano Kwiecień 23, 2013 Kornelia i Patryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0t 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 Dla dziewczynki Pola Dla chłopca Tomek Arek Szymek Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moje propozycje Napisano Kwiecień 23, 2013 Dla dziewcząt:Patrycja,Justyna,Kornelia,Marta,Julia,Lena,Klara,Julita Dla chłopców:Damian,Dawid,Krzystof,Julian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0t 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 Rosyjskie imiona są ładne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala321 Napisano Kwiecień 23, 2013 Polecam-Sylwia,Karolina,Diana Adrian,Radosław,Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EWWKKAaaa 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 Najlepiej krótkie imię żeby nikt go później nie mógł skaracać... Skracając imię skaracamy sobie swoje szanse zapisane gdzieś w gwiazdach-tak twierdzą wróżki. Więc jak ktoś da dziecku krótkie imię np.Ada a inni będą ją wołali Adusia to jakby dodawali jej możliwości które zostały jej przypisane przez imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 DLA DZIEWCZYNKI: Blanka, Rita, Alikia, Tatiana, Pola, Antonina, Estera DLA CHŁOPCA: Marcel, Remigiusz, Gniewomir, Leon, Ignacy, Jerzy, Oliwier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Zapomniałam, jeszcze Bolebor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 Marcel.milosz.radoslaw.miron.borys.Konrad.sergiusz.Alfred.tymon.Wilhelm.Fabian.Olaf.igna cy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 Dlaczego.niektorzy.daja.talkie.glupie.imiona.jack.narcyz.a.ladne.imiona.to.szczepan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 Filip, Gabriel, Alan, Natalia, Aleksandra, Hana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochana mama Ela Napisano Styczeń 2, 2015 Każdy ma swoje zdanie i niektórzy wolą 'starsze', a inni (jak to ktoś nazwał) 'normalne'. Zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie dla obcokrajowców, którym może być trudno wymówić imię Szczepan, Ziemowit czy Czesia. Moim zdaniem i te 'starsze' i te 'normalne' są równie piękne. Podam teraz moje propozycje. Dla chłopców: Dominik, Marcel, Jan (Janek, Jaś), Zygmund (Zygmuś), Bruno (to jest też polskie imię). Dla dziewczynek: Blanka, Zofia (Zosia, Zośka), Magdalena (Magda, Madzia), Anika. Wiem, pewnie się niektóre powtórzyły, ale co z tego, te najbardziej mi się podobają i koniec kropka. Sama mam Dominika i Zygmusia oraz Blankę z Aniką, wszystkim moim znajomym ich imiona się podobają. Oczywiście to kwestia gustu ;). Pozdrawiam, Ela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2015 Alfred.Konrad.sergiusz.borys.roman.Julian.Norbert.seweryn.Olaf.szczepan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2015 Patryk.Marcel.miron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2015 Piotr.pawel.maciej.moze.by.rysard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renata86 Napisano Styczeń 3, 2015 dla chlopca Maksymilian lub Milosz a dla dziewczynki Liwia,Sara,Lilianna,Laura,Paula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 Dla dziewczynki: Rozalia, Lidia, Zosia, Natasza, Liliana, Liwia, Hania, Wiktoria, Izabela, Ismena, Alicja, Diana Dla chłopca: Michał, Rafał, Oskar, Artur, Kornel, Maksymilian Byle nie Kuby, Kacpry, Leny, Julki, Zuzie... Wg mnie są przesadnie popularne i nie rozumiem fenomemu tych imion (bez urazy)... Jedynie Zuzia jeszcze mi się podoba. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepynka 0 Napisano Kwiecień 28, 2015 Mnie sie podobają dla dziewczynek: Agnieszka, Monika, Weronika, Bożena, Martyna, Barbara, Magdalena, Iwona, Elżbieta, a dla chłopców: Adam, Kamil, Dariusz, Kazimierz, Władysław, Jacek, Janusz, Stanisław, Franciszek, Emilian, Grzegorz, Paweł, Bogdan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach