Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 JULIAN I IRMINA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 zdecydowanie karina ,julian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanka053 0 Napisano Maj 21, 2015 Inez Blanka Kora Iza Nikodem Igor FILIP Mikołaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2015 Dla chłopca mi się podobają takie zwykłe, normalne imiona: Piotr, Paweł, Mateusz, Marek, Robert, Michał itp. itd. z takich "poza" to Maksymilian albo Ignacy. Dla dziewczynki: Anastazja, Klara, Iza, Magda, Gabriela, Ida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2015 nie Lawia tylko Liwia- kretynko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2016 Ja bym dała chłopcowi Nataniel a dziewczynce Aria c: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2016 Mi się podoba Dawid i Julia ... Antoś, Janek i jeszcze dla dziewczynki Maja i Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania2606 Napisano Listopad 4, 2017 Dla dziewczynek Olivia ( mam córkę ) Natalia Julia , Lena , Tatiana , Anna , Laura Dla chłopca ( właśnie oczekuje będzie Lukas ale dlatego że mieszkamy w Niemczech i nie może być Łukasz choć Lukas ładnie i lekko brzmi ) Aleksander Kuba , Filip , Fabian , Marcel , Kaj , Leon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Gwidon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Chrostylia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Syfilitek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Pierdzielec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Scholastyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Padlina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Spermek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Knutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 dla dziewczynki : Małgorzata , Anna , Łucja , Laura ,Teresa, Weronika, Wiktoria , Izabela , Hanna , Alicja , Alina , Maria . dla chłopca : Przemysław , Dariusz, Radosław, Ignacy , Wojciech, Piotr , Sławomir ( Sławek) , Norbert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 gość dziś Chrostylia x :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Knutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2017 Klara, Laura, Lena, Hania, Tosia, Kaja, Julia Staś, Leon, Nikodem, Bruno, Antoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Co nie któży to mają Dałna, tu pytanie o normalne imiona, a nie jakieś wypociny, Spermek, Padlina, Knutek, Syfilek. Dla geniusza takich imion polecam nazwać wlasne dzieci, napewno bedą wdzieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Maj 25, 2018 Inez - ładne i oryginalne :), Paweł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Maj 25, 2018 Inez - ładne i oryginalne :), Paweł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Anna, Kalina, Igor, Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Sulisława: Sulina, Sulika Lelisława: Lejla, Leila Jagna Kalina Dobrochna Tomira Tomiła Damroka Radochna Nawojka Mojmira Mieszko Ziemowit Sambor Dalwin Dargorad Domarad- Domasz Czcibor Boran Wojmir Jaczewoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megera 1 Napisano Kwiecień 27, 2020 Jan, Gabriel , Anastazja , Monika , Łucja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mallena 85 38 Napisano Kwiecień 27, 2020 moje typy dziewczynke juz mamy i jest Emma Charlotte a jak bedzie chlopiec to: Odin albo Bullweu Leczenie kompleksów kosztem dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilia40 1 Napisano 22 Styczeń Ja mam Anię i jakoś nie wydziwiłam przy wyborze imienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach