Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka8878

blagam o pomoc prosze wejdzcie!!

Polecane posty

Gość agnieszka8878

dzis zrobilam test bo juz 5 dni spooznia mis ie okres. wyszło ze jestem w ciazy. Wiem ze powinnam sie cieszyc bo sie staralam o dziecko alesie bardzo martwwie. Czy mozliwe zeby bolal mnie brzuch i piersi jAK PRZY OKRESIE? czy mam sie martwic? i druga sprawa. przez tyzien uzywalam metronidazol w tabletkach na zapalenie zeba nie wiedzialam ze jestem w ciązy czy to moglo mi zaszkodzic? co mam robić:(:(

Lek najlepeiej odstaw i skonsultuj się z lekarzem!To,że Cię bolą brzuch i piersi ro jest całkiem normalne!Ale jeśli ból brzucha byłby silniejszy i zaczęłabyś plamić,byłoby gorzej!Gratuluję ciąży!:)

Gość gratuluje!!!!
to ze cie bola piersi to dobry znak.ja bym sie martwila gdyby nie bolaly. a tabletki odstaw od razu.

Gość agnieszka8878
nie uzywam ich od 4 dni ale sie boje ze mogły zaszkodzić bo dopiero dzis test wyszedł. a na ten brzuch no spe moge uzywac czy lepiej nie:( do lekarz ide dopiero w piatek

Gość sepia2489
zadnych lekow nie uzywaj nospy tez nie. ogolnie w ciazy baaaaardzo trzeba uwazac bo wiekszosc srodkow nawet bez recepty nie moze byc zazywana przez kobiety w ciazy. dotyczy to wszystki ibupromow panadolow nosp, ranigastow, itd. jezeli to jest slaby bol to musisz przezyc, a jezeli mocny to czym predzej do lekarza nie czekaj do piatku.

w ciąży można brać no spe, przeciwbólowo paracetamol i ewentualnie apap, te leki co brałaś odstaw i siup na wizyte do ginekologa no i ...GRATULUJE ;) Objawy o których pisałaś są całkiem normalne, obecnie jestem w drugiej ciąży ( 31 tc) i w jednej jak i drugiej ciąży objawy miałam takie same

Gość agnieszka8878
dziekuje wam kochane

Gość izia87
mnie brzuch bolał długo jak na okres i piersi tak samo,ale powiedz lekarzowi o bólach tak żeby wiedział ja miałam bóle i krwawienie i byłam na potrzymaniu,ale nie każda ma tak samo.Powodzenia:)

Gość agnieszka8878
44 dzien cyklu

Gość agnieszka8878
przepraszam 37 dzien cyklu. zaplodnienie bylo 6 stycznia:)

piersi i brzuch też mnie bolały jak na okres, a tabletki odstaw i po sprawie. ok 7 tygodnia wybierz się na usg.

ja na poczatku ciąży piłam aquaslim, redbulle, chodziłam na solarium,paliłam fajki i brałam inne tabletki odchudzające, i o ciąży nie wiedziałam, a byłam nieświadoma do ok 6 tygodnia.

Gość Gratulacjje
bole tak jak powyzej calkiem naturalne.nospe mozna brac przez cala ciaze a tabletkami tez bym sie nie przejmowala.ja w 5tc bralam mocne tabletki przeciwbolowe i zapijalam wodka( tylko taka dawka pomagala mi na bole miesiaczkowe a myslalam ze to wlasnie to) a dzis mam slicznego zdrowego 5miesiecznego synka ;)

Nospe możesz, a nawet powinnaś brać. Ja też miałam bóle brzucha na początku ciąży i moja lekarka powiedziała, że takie bóle, związane ze skurczami macicy mogą bardziej zaszkodzić niż ta nospa i że mam ją brać jak boli. Tak robiłam, i wszystko było ok.

Gość ewaaaaa
gratuluje ciąży może ja też nie długo zaciąże

Gość akrylik
nie martw się, taki mały zarodek nie jest jeszcze az tak wrazliwy na leki, ja gorsze rzeczy robilam jak nie wiedzialam jeszcze, ze jestem w ciazy i urodzilam tak pieknego i zdrowego synka, ze sama sie zdziwilam. do tego nie mial kolek, idealnie spi i jest bystrzejszy ode mnie, wiec nie ma regół. jak ciaza jest silna i Twoj organizm tez, to naprawde trudno to zepsuc! kobiety przechodzily malarię i rodziły zdrowe dzieci. ale moze rozważ testy prenatalne, chociażby te nieinwazyjne. ja zrobilam na wszelki wypadek