Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze i zwariowalam,nie wiem

wejdź i pomoź

Polecane posty

dziewczyny,moze to glupie pytanie ,ale mam taka shize,ze musze spytać. Czy zeby zajsc w ciaze facet sie musi ewidentnie spuscic do srodka? Okres mi sie spóznia ponad 7 dni,dzis robilam test Bobo test ,rano i wyszedl niegatywny wynik,ale zazwyczaj mialam okres regularnie i stad się niepokoje...jednak On nigdy mi sie nie spuścil do srodka.. Nie wiem co się dzieje..proszę o odp.

Nie powinnas być w ciązy. Zajsc można rowniez wtedy kiedy facet nie spusci sie do srodka. Wystraczy aby dodknal reką swojego penisa i dotknal twojej czesci ciala....

tak wtedy gdy dotnie twojej części ciała np. twarzy,wtedy możesz zajść w ciąże gdy obliżesz sperme

wi-lcia srednio ci sie udal zarcik hehehe ,ja wiem,ze to glupie pytanie ,ale chcialam sie doradzic ,tyle.. No dziekuje za odpowiedzi ;-)

nie napisałam że zadałaś głupie pytanie tylko bezchmurne niebo troche nie jasno odpowiedziała.Mogła napisać że mozna zajsć w ciąże gdy chłopak dotknie twojej PEWNEJ cześci ciała,no ale zapewne i tak każdy domyślił się co ona miała na myśli,w sumie może się czepiam

Gość ChlopekRoztropek
Przy drugim razie, jezeli nie umyl penisa i nawet jak zastosowaliscie stosunek przerwany to jest szansa ze jakies plemniki zostaly. Musialbys blizej opisac sytuacje bo tak to ciezko doradzic.

Gość Agnieszka88
o właśnie mnie też to ciekawi. kiedy wytrysk wystąpi na zewnątrz a później penis i tak znajdzie się w pochwie to plemniki również atakują? :) jest możliwość zajścia w ciąże czy to musi być "ciśnienie"? :)

jak nie chcesz zajść w ciąże to bez ciśnienia zajdzie się a jak się chce to nawet jak będzie ciśnienie jak z procy to nie zajdzie się