Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

20 lat- nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

skąd wiedziałyście że jesteście parą? jak to jest pytał was chłopak o chodzenie ? czy jak do was przyjedzie do domu to znaczy że jesteście już parą? Albo jak chce się z wami całować to chce być waszym chłopakiem czy tylko chce wykorzystać? Piszcie bo nie maiłam nigdy chłopaka i nie mam zielonego pojęcia jak to jest.

Gość 634634634
Zazwyczaj ludzie to między sobą ustalają. Gdy już zaczną zachowywać się jak para tzn. pocałunki, trzymanie za ręce itp., zaczynają rozmawiać o tym, że są razem, chłopak przedstawia cię swoim kumplom jako swoją dziewczynę i tak to jakoś wychodzi naturalnie. Wizyta w domu jeszcze nie musi o niczym świadczyć. :) No a czasem chłopak prosi o chodzenie, ale to raczej u nastolatków.

Gość Wroclovianka
"chodzenie" to takie trochę dziecinne określenie... co do bycia parą, to to się czuje po prostu... jeśli się często i chętnie spotykacie, jeśli on Cię przytula i pociesza.... całowanie się samo w sobie wcale nie musi oznaczać związku. facet potrafi na jednej imprezie "przelizać" (nie potrafię niestety tego ująć delikatniej) nawet kilka dziewczyn i wcale nie musi być do tego pijany... fakt, że pierwszy pocałunek po jakimś czasie jest swego rodzaju przypieczętowaniem zażyłości powstałej między wami :) tylko tyle niestety pamiętam, bo jestem już w związku 6 lat i pewne szczegóły się zatarły :P

Gość Wroclovianka
co więcej można napisać? może opisz jaką dokładniej masz sytuację, a spróbujemy Ci pomóc bo nie wierzę, że jest to temat, który nie ma jakiejś podstawy-podoba Ci się jakiś chłopak czy co?

chodzi o to że chce się dowiedzieć po co może do mnie on przyjeżdżać w jakim celu?

Gość to chyba proste, ze przyjezdza
po to, zeby cie puknac.

Gość Wroclovianka
też jest niestety taka możliwość :/ najlepiej go zapytaj i poinformuj, że nie wskakujesz do łóżka pierwszemu lepszemu i on nie będzie wyjątkiem :)

Gość lala .... xyz
w jakim celu przyjezdza?? Sama powinnas to wiedziec... chyba jestes troche rozgarnięta i jesteś w stanie stwierdzic , domyslec się czy chłopakowi sie podobasz czy sie zaczyna angazowac itp. Czy wszystko trzeba Ci przeliterowac????? To"coś" między parą zakochanych w sobie ludzi jest w stanie zauwazyc nawet ślepy... a Ty nie potrafiłabyś wywnioskowac czy chłopak chce byc Twoim chłopakiem czy nie? O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! świat schodzi na psy.