Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszany

co o tym myslec ?

Polecane posty

Gość zmieszany

Pracuje z pewna kolezanka (jedna firma - inne dzialy) Bez trudu mozna ja uznac za atrakcyjna oraz przesympatyczna dziewczyne. Z racji pracy rozmawiamy ze soba zawodowo ale i rowniez czysto kolezensko i zdazylismy sie polubic. W piatek wyszlismy wieksza grupa do klubu potanczyc, wypic kilka drinkow i sie odstresowac. Tak wiec potanczylismy wypilismy kilka drinkow i kilka razy w ciagu wieczoru wspomniala o tym "jaki jestem fajny" etc. po czym w momencie szczerosci postanowila mi oswiadczyc ze jest we mnie zakochana. Nie bylo by w tym nic zlego gdyby nie to iz sama jest od kilku lat w zwiazku. Po owym oswiadczeniu nic sie nie stalo i bawilismy sie dalej jakby nigdy nic. Porozmawiac tez o tym nie bylo za bardzo jak ze wzgledu na liczne grono kolegow z pracy. Dzisiaj w pracy natomiast bylo milo, ale tak jak zawsze, tak jakby sie w piatek nic nie stalo. W ten oto sposob zmieszalem sie calkowicie i nie wiem co o tym wszytkim myslec. Tymbardziej majac swiadomosc iz gdyby doszlo cos do czego to moglbym sie w niej latwo zakochac. Z drugiej strony wiem ze w nic bym sie nie pakowal dopoki ona by nie zakonczyla swojego obecnego zwiazku.

Gość zmieszany
do góry

Gość migootka ma włochatego kotka
jak to nie wiesz o co chodzi? albo ma moralnego kaca albo film jej sie urwał i nie pamieta,że ci to powiedziała albo (co najbardziej obstawiam) twoja reakcja nie była aprobująca jej wyznanie

Gość no cóż... .
czyli twój ruch :classic_cool: weź jej teraz ty szepnij na ucho, że coś tam ...;)

Gość faceci top jednak
debile :O

Gość zmieszany
No jak widac ja to jakis glupi jestem, a moze raczej prosty. Nie lubie nie jasnych sytuacji a ta jest dla mnie bardzo niejasna.

sytuacja jest niejasna, ale nie musisz tak od razu być w gorącej wodzie kąpany:) z drugiej strony szkoda, że po jej wyznaniu nie zareagowałeś:)

Gość IMO13246
Koleżanka z pracy, będąca z kims w zwiazku. NA CHUJ CI TO... Ewentualnie jeśli wyrózniasz sie inteligencją pantofelka to działaj.

Gość zmieszany
IMO13246 Opcja na trzeciego nawet nie wchodzi w gre. Musialaby najpierw olac swojego faceta abym byl wogole nia jak i samym zwiazkiem zainteresowany.

i co zrobisz? poczekasz do kolejnej imprezy;)

Gość zmieszany
migootka ma włochatego kotka Nie wiem, mysle i niczego madrego wymyslec nie moge. Zapytac wprost nie ma za bardzo jak bo i bylo sie po kilku drinkach a wtedy zdaza sie ludziom glupoty mowic, zdaza sie tez byc szczerym kiedy tego sie tak naprawde nie chce. Ciezko mi dojsc do jakichkolwiek konstruktywnych wnioskow. Mysle ze na te chwile poczekam jeszcze z 1 czy tez 2 dni i zobacze jaka bedzie atmosfera w pracy.

myślę, że dużo od ciebie teraz zalezy jaka będzie atmosfera:) od niej oczywiście też. Bądź miły, otwarty i zagaduj ją np.w sprawach służbowych(jeśli to oczywiście możliwe).

Gość nie wierze w to co czytam,
ale to chyba o mnie :) albo i nie, bo takich przypadków pewnie jest więcej ...