Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000-lpoi

to uczucie odmienilo cale moje zycie

Polecane posty

Gość 0000000000-lpoi

To uczucie zmienie potrafie przestać!!tak bardzo go kochalam moja pierwsza mlosc..kochalam go bardziej niz siebie.Olal mnie mowil ze jestem beznadziejna ze nie ma ze mna przyszlosci,ze na nic mnie nie stac ze jego kolezanki maja auta wlasne firmyt a ja jestem nikim... Mam 25 lat...i mam obsesje..obsesje pieniedzy...nie mam z nim juz od 3 lat kontaktu ale od lat nadbudowuje poczuci wlasnej wartosci jak poznam kogos kogo pokocham tak jak jego chce cos znaczyc.To idiotyczne bo ja mysle tylko o tym..Pojechalam do keni na safari nie dlatego ze chcialam ale po to by udowodnic sobie ze mnie stać.i dl..Kla...Zapisalam sie na kurs spadochronowy,....zeby pokazac ze mnie stac...Nauczylam sie jezdzic konno bo on jezdzil.Bylam ww Hiszpani bo on byl. Haruje jak wół biegam za ludzmi wciskam im kredyty jako niby doradca...Mam niezle prowizje ale kosztem calych dni pracy.Jestem tak zdeterminowana i zawzieta ze nawet moj szef nastawiony na zysk powiedzial ze przeginam ze powinnam odpoczac ze pieniadze to nie wszytsko.Po tym jak zasłabłam za kierownicą...Gdyby nie fakt ze jechalamz klientem bym juz nie zyla..ALe ja nie umiem przestac...To jakas choroba wydaje mi sie ze znacze tyle na ile mnie stac,,,To moj jedyny cel

Gość tesciowa z Krakowa
nudne .Juz to bylooooooooooooooooooooooooooo- Wymysl lepszy temat , ten jest odgrzewany.