Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenka89

STUDNIOWKA POMOCY !!!!!!

Polecane posty

Gość Marzenka89

Hey w tym tygodniu mam studniówke ... mam juz wybrana sukienke (czarna) + srebrne dodatki i fioletowy makijaz no i standard czarne buty !!! Problem jest z moim chlopakiem ktory koniecznie chce isc w fioletowej koszuli!! tylko nie wiem jaki ma wybrac krawat czarny ?? czy czarny z jakimis dodatkami ? jesli tak to jakie !!?? pomocy ! PS. ma czarny garnitur z takim polyskiem ;)

Gość czarny krawat nie bardzo
tak jakoś pogrzebowo

Gość lala .... xyz
niech śledzia założy:P czarny śledź będzie OKI ;)

Gość kulą w łeb
Myślę, że odpowiedni byłby ten krawat o 2 tony jaśniejszy lub ciemniejszy niż koszula, ale nie czarny, bez przesady. Ty też oprócz makijażu we fiolecie powinnaś mieć dodatki fioletowe, a nie srebrne.

Gość Wroclovianka
a może niech facet sam zdecyduje? :)

Gość kulą w łeb
To zależy jaki ma gust, bo czasami może tak być, że jak facet sam zdecyduje, to dziewczyna będzie się wstydziła za jego ubiór.

Gość Wroclovianka
mój się ubrał jak ksiądz-tylko koloratki mu brakowało- a i tak się świetnie bawiliśmy ;) i nie byliśmy ubrani pod kolor :D

Gość sallyneedshelpp
to ja mu proponuje srebrny krawat, albo czarnego śledzia

Gość Marzenka89
no właśnie on sam nie będzie decydował tylko chce bym mu pomogła ;/ a ja sama nie wiem , byloby lepiej gdyby poszedl w bialej koszuli to by zalozyl fioletowy krawat , ale on uparl sie na fioletowa koszule i juz koniec kropka amen...;/ hm nie bede miec fioletowych dodatkow poniewaz nie mam figury modelki wiec chce bardziej to ukryc niz uwydatnic poza tym nie ladnie mi w fiolecie ;/ tzn tak ... bede miala kocie oczy (zastanawiam sie) lub jakoś podkreślone oczy na czarno i troszke tego fioletu by troszke rozjasnic makijaz ... sama wgl nie wiem jak zrobic poniewaz wiazalam fioletowy makijaz z jego koszula ! ;/

jak tak strasznie chce iść w fioletowej koszuli to faktycznie najbardziej będzie pasować srebrny krawat bo ty masz srebrne dodatki

Gość sallyneedshelpp
dandelion , dokładnie :)

Gość kulą w łeb
Jeśli tylko makijaż ma się komponować z jego koszulą to nie bardzo. Nie trzeba mieć figury modelki, żeby mieć fioletowe ( ciemny fiolet) dodatki. Fiolet bardziej tuszuje co nieco, srebrny uwypukla. Dlaczego nie chce facet krawata w tonacji koszuli, ciemniejszego lub jaśniejszego?

Gość muzyka na smykach
Srebro z fioletem to jak na choince wygląda. Odpada taki zestaw.

Gość Marzenka89
Hm moze powiem to tak... nie cierpię fioletowego koloru wiec...nie bede miala fioletowych dodatkow poza tym juz wszystkie srebrne dodatki kupilam , jesli mam zalozyc fiolet to tylko makijaz nic wiecej nie chce , to ja mam sie dobrze bawic i czuc on swoja studniowke juz przezyl teraz czas na mnie ?

Gość Marzenka89
z tym fioletowym krawatem nie jest zły jutro jade z nim na zakupy i popatrzymy w sumie podoba mi sie ten pomysl :) tak jak wczesniej mowilam srebrny nie bedzie pasowal do fioletowej koszuli :)

Gość tampon dziewicy Krysieńki
Daj pijana d00pu na tej st00dniówce naćpanemu kokainą albo dopalaczami dyrektorowi! Wąsaty woźny już od dawna ma ochotę na Twoją d00pę - zobacz jak się ślini ukradkiem i masturbuje knota w kotlowni, gdy spocony w-f'ista wrzuca węgiel szuflą do bejsmentu twego klero-kuratorium . . .

Gość tampon dziewicy Krysieńki
mój kolega Karolek tak się spił na studniówce, ze zwalił konia i wyd00pczyl pijaną panią od polskiego na salece do w-f'u! przyjechala karetka i policja! taka studniów to było coś!