Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvfvnhjj dfs

prośba do warszawiaków

Polecane posty

Gość vvfvnhjj dfs

mam ogromną prośbę mogłby mi ktoś napisać jak jest z wynajmowaniem mieszkania w Wawie, bo z tego co się zorientowałam po niektórych ogłoszeniach to ceny są kosmiczne i lepiej zapytać kogoś kto się orientuje i tam mieszka. z pracą nie jest ciężko dziś trochę podzwoniłam i powysyłałam CV i od razu mam 2 rozmowy kwalifikacyjne do pracy jako kelnerka . Nie wiem dokładnie za ile miałabym pracować, ale pewnie na początek nie będzie to wystarczająco żeby wynająć sama mieszkanie i się tam utrzymać,bo najtańsza kawalerka w tych ogłoszeniach jest za 1200 a zarabiałabym pewnie nie wiele więcej. Może się orientujecie jak załatwić tańsze noclegi narazie tak na 2m-ce chociaż, może gdzieś studentkom brakuje kogoś do kompletu? od kwietnia mojemu chłopakowi kończy się umowa o prace i też chce się przenieść to wtedy byłoby nas może stać żeby razem coś wynająć, a na razie jestem w kropce... Ma ktoś pomysły

Gość vvfvnhjj dfs
pomożecie?

Gość vvfvnhjj dfs
może ktoś coś napisze bardzo mi zależy

Gość dżamper
ok, wedlug moich orientacji wygląda to tak : jako kelnerka to znajdziesz pracę natychmiast , wystarczy że pójdziesz na Starówkę i popytasz , właściciele restauracji aż piszczą na widok kelnerek chętnych do pracy , jasne że od czegoś trzeba zacząć ale na początek ok. 1500 - 1800 zł. miesięcznie (na łapkę) zarobisz spokojnie , natomiast faktycznie wynajęcie mieszkania samodzielnego to są spore koszty , możesz szukać taniej mieszkania za Piasecznem, za Pruszkowem lub Tarchomin ale wtedy dojazd do pracy będzie problemem, no chyba że masz auto ale przejechać w korkach 20 km. to zajmuje często 1,5 godziny , zawsze możesz poszukać tak zwanej pomocy dla osoby starszej, czyli tak zwana opieka i wtedy masz szansę na pokój prawie gratis a pod wieczór pójdziesz do pracy w restauracji

Gość hhhhhhhhhhhhhhhuj
słuchaj są takie strony jak gumtree i inne , tam sa ogłoszenia także o pokoje w mieszkniach satrudenckichm zjarzyj tam , jak Ci ammy tutaj pomóc?

Gość Marcin84w
wynajmuję kawalerkę 20m na warszawskim mokotowie za 1300 zł + opłaty dla mnie samego wystarczy i cena jest całkiem ok,wiadomo mogłaby być niższa

Gość hhhhhhhhhhhhhhhuj
1300 plus opłty tzn czynsz owda gaz tv in ternet, dziwczyno to bedzie ajkieś 1800 zł razem

Gość vvfvnhjj dfs
hhhhh na tej stronie którą mi podałeś są nawet dobre oferty, a co do cen to wiem jakie są drogie do utrzymania mieszkania w wawie ale musze ruszyć za pracą bo w moim miasteczku bezrobocie niestety

Gość dżamper
spróbuj poszukać mieszkania w okolicach tak zwanej kolejki miejskiej, czyli blisko SKM lub Mazowieckiej , kolejką szybciej dojedziesz , odradzam mieszkania na osiedlu Szmulki , przy ul. Brzeskiej , Praga Północ jest nadal dzielnicą niebezpieczną ale znam ludzi, którzy sobie chwalą , ponieważ jak mawiają , swój - swojego nie ruszy :)

Gość Marcin84w
Ależ Praga to najbezpieczniejsza dzielnica pod słońcem,istna sielanka :D

wejdz tu www.gumtree.pl jest mnostwo ogloszen, nie tylko wynajmu mieszkania ale tez np pokoju. sa tez ogloszenie, gdzie osoby szukaja wspollokatorow do wynajmowanego mieszkania i jest to serwis dla wawy i okolic

Gość vvfvnhjj dfs
dziękuję bardzo za porady naprawdę na tej stronie nie jest tak drogo

Gość tobru
Ceny są oszałamiające. Poczytaj sobie o oszustach zamieszczających ogłoszenia wynajmu i nigdy nie plac przed podpisaniem umowy. Na www.poradnikwynajmu.pl masz opisane praktyki oszustów i także średnie ceny wynajmu. Życzę powodzenia.