Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamantaHAHAH

Gdzie w zimie pojechac na wakacje??? POLSKA???

Polecane posty

Gość SamantaHAHAH

Hej. Moze ktos z was wie gdzie mozna by w zimie pojechac na wakacje? Cos pozwiedzac spedzic kilka dni w hotelu,spa? Bo wszystko ladnie pieknie tylko mi pomyslu brak. A juz niedlugo bede w Kraju. Moze ktos z was byl ostatnio w jakims fajnym miejscu??? Moze znacie jakis fajny hotel?

Gość SamantaHAHAH
ehhhe nie znasz sie!!! POLSKA to piekny kraj jak sie umiesz w nim zakrecic :D bukowina mowisz :) juz patrze co tam za cuda

Gość SamantaHAHAH
ehhhe twoja stara rozkladala i co z tego ma? syna zjeeba a jakies zabytki znacie?

Gość Lucy1309
Zależy co chcesz robić. Spa jest całkiem fajne w Dźwirzynie, w Solcu k/Buska Zd, w Świeradowie, zresztą jest ich cała masa. Narty to nie podpowiem, tyle tylko że jak Polska to podobno fajny stok jest (chyba) w Szklarskiej? Czy w sąsiednim mieście jakimś? Gdzieś w tych rejonach w każdym razie. Albo na Roztocze :) O ile będzie śnieg. Wtedy tam jest podobno przepięknie. Zwiedzanie w zimie odradzam, przynajmniej w Polsce, tylko się zamęczysz. Plucha, zimno, szybko się robi ciemno. Chyba że bary i kawiarnie w Krakowie, to jak najbardziej :D

Gość salty_air
według mnie idealnym miejscem, które się do tego nadaje jest Głęboczek. Mają i winnicę i znakomite spa z winoterapią. W sumie to dla samych tych malowniczych krajobrazów warto się tam udać :)

Najlepiej nad morze! Polskie wybrzeze moim zdaniem jest ładne o kazdej porze roku. Polecam np. Jastrzębią Górę. Jest tam fajny ośrodek - spa primavera. Spoko ceny i bardzo fajna oferta.

Gość marcelinaaaa
Polecam skorzystać z oferty SPA Uzdrowiska Szczawno-Jedlina :) Bo przecież podczas urlopu najwazniejsze jest to by wypocząć :) Okolice dają jednak też możliwość aktywności - niedalkeo stok narciarski, piękne góry w sam raz na piesze wędrówki i dużo ścieżek spacerowych :) https://www.facebook.com/pages/Uzdrowisko-Szczawno-Jedlina/304115323028948

Gość typowe to jest
SPA i góry to świetny pomysł na każde wakacje :D

Gość gość
Ja myślę o wyjeździe do Grecji

Gość zuzannaanna
Do Grecji? A mało masz w Polsce pięknych miejsc? Ja np. uwielbiam Wrocław o tej porze roku i już szukam noclegów na http://www.hotele.pl/wroclaw/ Chciałabym spędzić w tym mieście ostatni tydzień listopada. Za granicę jakoś mnie nie ciągnie, byłam raz w Tunezji i nie zachwyciła mnie.

Gość erer66
Wybierz się do Leśnej. Polecam tam przede wszystkim zamek Czocha (kręcili tam Wiedźmina, robi wrażenie), no i z perspektywy żywieniowej Restauracja Zielony Piec. Mają zdecydowanie najlepsze jedzenie w tej części kraju, duży taras wśród zieleni, co uważam za ogromną zaletę dla turystów, którzy po całym dniu zwiedzania chcą sobie w miłej atmosferze odpocząć. Restauracja jest w fajnym domku, dzieci mają sporo wolnego miejsca. Menu zróżnicowane. Desery bezbłędne. Dużo lokalnych, naturalnych produktów stosują, niespotykanych w innych restauracjach (np. robią swój cydr!!!).

Gość gość
Może http://newpoland.pl ?? Wydaje mi się, że nie mają najniższych cen, ale za to bardzo wysoki standard wycieczek. Może jak znajdziesz coś w promocji, to akurat nie będzie aż tak drogo. Spróbować zawsze warto. Kiedyś byłam na wyczieczce na Madagaskarze i Malediwach z nimi i było cudownie!

Bukowina Tatrzańska to dobry pomysł i widoki z basenów cudne :) Szkoda tylko, że ze śniegiem może być krucho :(

Gość gość
morze jest piękne zimą, naprawdę, polecam się tam wybierać również o tej porze roku, ja niedawno tam byłam, miałam super zlokalizowany apartament (wynajmowałam u http://www.victus-sopot.pl/ )

Gość gość
Ale po co do Polski? Mozna znaleźć duuuzo miejsc za granicą za nawet niższą cene - w turystycznych miastach w Polsce żeruja na turystach strasznie :/ ja osobiście polecam albo inne części europy, a jak ktos ma więcej czasu to nawet inne kontynenty http://morethanblog.pl/podroze/wakacje-zima/

Gość gość
My z mężem od kilku sezonów jeździmy na narty do Beskidu Żywieckiego, piękna okolica, świetne miejsca na narty, zatrzymujemy sie w Villi Martin, gdzie panuje prze sympatyczna atmosfera, bardzo dobre jedzenie a jakie maja super SPA! Idealne miejsce na relaks po zimowym szaleństwie na nartach :)

Gość gość
W zimę góry są strasznie oblegane, ale jeżeli nie przeszkadza Wam tłok, lub nie jedziecie na narty, to proponuję właśnie góry. Zawsze jest sporo do zobaczenia i zwiedzenia. Wody termalne, czy parki na pewno dostarczą rozrywki i pozwolą się zrelaksować. Ale jeżeli wolicie spędzać ten czas aktywnie, to polecam rzucić okiem tutaj: http://www.freespirit.pl/

Gość gość
Polska jest piękna. Na pewno znajdziesz wiele fajnych miejsc na zimowy wypoczynek. Polecam stronę: http://mariawpodrozy.blog.pl/, czasem też inspiruję się ich pomysłami, może i ty coś dla siebie odkryjesz.

Gość gość
Bardzo lubię przyjeżdżać do Aquapark Reda. Szkoda że nie mam za wiele czasu, ale co jakiś weekend robimy sobie rodzinną eskapadę do Redy. Jest gdzie pływać, jest na czym zjeżdżać. Możne też sobie smacznie zjeść w restauracji niedaleko pirackiej zatoki. Także każdy znajdzie jakieś zajęcie dla siebie.

Gość marzenam44
Białka Tatrzańska albo Wisła :) Ostatnim razem byłam w Wiśle i się zupełnie zakochałam. Do tego miałam jeszcze zarezerwowany uroczy apartament na BookAparcie z kominkiem. Było naprawdę super.

Gość gość
Dużo osób ucieka w zimę z Polski a ja uważam że nie ma nic fajniejszego niż wakacje ‘na biało’ i nie zamieniłabym ich na żadne palmy. Bardzo lubię przyjeżdżać do ośrodka Suchy Bór blisko Opola gdzie spędzam miły czas. Nocuję w bardzo komfortowych i ciepłych domkach a za oknem kompleks leśny w śniegu. A już w ogóle nie rozumiem osób które wyjeżdżają za granicę na święta w sensie właśnie do jakiś ciepłych krajów…

Gość gość
A już w ogóle nie rozumiem osób które wyjeżdżają za granicę na święta w sensie właśnie do jakiś ciepłych krajów xxxxx Też nie rozumiem tego, tutaj w zimie mamy mróz brud i syf... jak można uciekać do jakiś palm, plaż i pięknych krajów. :)

Gość gość Max
Kuba:) Zajrzyj na timeonflight.com:) Znajdziesz tam ciekawe kierunki godne polecenia.

Gość gość
Ja polecam hotel Medical Sensus w Polanicy Zdrój, bardzo fajne miejsce zarówno dla dzieci jak i rodziców każdy znajdzie coś dla siebie, jest sala zabaw, jest też strefa zdrowia i relaksu, a do tego zdrowe i pyszne jedzenie do tego spod hotelu jeździ skibus do Zieleńca na stok :)

Gość martinstan
Dobre warunki mają w Aparthotel Delta w Białce zaraz przy stoku Kaniówka. Niedaleko od obiektu są też termy Bania, zdecydowanie moje ulubione miejsce na relax! Apartament bardzo wygodny udało nam się dostać, nie mam się do czego przyczepić. Śniadanie było w cenie w formie bufetu szwedzkiego i naprawdę można się było tam najeść do pełna, a ja potrafię sporo zjeść.

Gość laska44
Jak nie chcecie przepłacać za wakacje to polecam skorzystać z https://travelist.pl i zrobić tak: robicie rezerwę na wakację kasową np na 4 osoby niech to będzie kilka tysięcy, ale nie mniej niż 3 wtedy masz pewność, że jak wskoczy jakaś fajna okazja, ktora was interesuje to nie bedzie to hotel 2 gwiazdkowy tylko coś naprawdę na wypasie :)

Gość gość
Ja w styczniu byłam nad naszym morzem i było pięknie. Pogoda nam dopisywała, a morze o tej porze roku wygląda zjawiskowo. Ceny także są znacznie lepsze niż w sezonie. Dokładniej zatrzymałam się w www.tawernapodwodnikiem.pl.