Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacccaaaa24443

Pytanie do mam, które dzielą pokój z niemowlaczkiem

Polecane posty

Gość co do misiow na tapecie
ja jako dziecko mialam tapete z misiami i krolikami, jak podroslam i bylam nastolatka to rodzicow nie bylo stac na remont i potem wstydzilam sie znajomych zaprosic bo tapeta w misie w wieku 18 lat ? siara jak byk :D

Gość oj biedaczko
patrycja jaka ty biedna jesteś. Od rodziców wyprowadziłaś się do męża? porażka. A gdzie najpiekniejsze studenckie lata - kiedy nie mieszka się ani z rodzicami ani z chłopakiem, jest się wolnym na całego. Przegrałaś życie dziewczyno. Twoje rowieśniczki jeździły na studiach na stypendia międzynarodowe, poznawały ludzi z całego świata, a ty? twoje życie to typowa polska nędza.

Gość nie bardzo rozumiem
ale po jakiego wała ci te gadżety dla niemowlaka któremu to żadnej różnicy nie robi jaki ma dywan? Macie jeden pokój to go zróbcie dla siebie a małej/małemu łóżeczko, komoda i wsio. Przecież to nie kilkuletnie dziecko!!! Takie dopiero lubi hello kitty i inne pierdoły.

Gość no ja pierdziele
popieram poprzedniczki. bez sensu kombinujesz.

Gość Wioletkaestekta
Ja gdy mieszkaliśmy w kawalerce stwierdziłam że podzielę pokój na strefy. Jedna była nasza sypialniano wypoczynkowa a druga dziecięca. Na ściane w strefie dziecięcej przykleiłam fototapetę http://demur.pl/fototapety/do-pokoju-dziecka i ogólnie zrobiło sie kacik z zabawkami, a reszta była juz nasza. Firanki oczywiscie zostały takie jak dla nas dorosłych, bo nie wyobrazam sobie budzić się dzo dziennie i patrzec na żabki w oknie...

Gość nie rób z siebie
dziecinnej infantylnej pustaczki , juz w tytule dałaś popis swoich umysłowych niedomagań , niemowlaczek , pokoiczek i dziabli wiedzą co jeszcze , współczuje mężowi pomyslałas o niem czy za trudne ? dorosły facet w pokoju z helloł kitty ,pogratulować głupoty

Gość przedziwaczne pytanie
Jakby dziecko miało swój własny pokoik to rozumiem kupowanie dziecięcych firanek i dywaniczków, ale jak ktoś ma warunki egzystencjalne marne, dysponuje jednym jedynym pokojem gościnnym to to chyba oczywiste że po dziecięcemu organizuje się jedynie kącik w którym jest łóżeczko. Dziwne w ogóle że to wpadło ci do głowy, no ale wiesz to jest twoje życie, twój pokój i urządzisz go jak sama uznasz, nawet jeśli efekt końcowy będzie wyglądał jakby to dziecko rządziło waszym życiem a wy będziecie jedynie gośćmi w jego pokoju. Hehe

Gość przedziwaczne pytanie
Teraz dopiero tak sie patrze... Która taka mądra wywlokła stary nieaktualny topik

Gość familijna2016
wystarczy kącik dla dziecka, w końcu wy też jesteście a ważni, a poza tym nie będziecie wiecznie tak mieszkać, na pewno coś się zmieni na lepsze, możecie powiesić nad łóżeczkiem dziecka jakieś "zmyślne"obrazki bądź jeden obrazek, polecam stronę DCN Gallery, mają dobre ceny i super jakość wykonania, http://www.dcngallery.pl/2/kr2FNLTVTum32AYGA6NANIseVkjl1Fcb/obrazy-na-plotnie/do-pokoju-dziecka

Gość gość
ja kupiłam natomiast skrzynię drewnianą http://drewnopak.eu/ pomalowałam ją na biało i tam wszelkie akcesoria przechowuję. W przyszłości chcę tam przechowywać zabawki