Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CaroLine90909090

Jest tu jakaś konsultantka avonu?

Polecane posty

Gość CaroLine90909090

Czesc Kobitki, mam pytanko do konsultantek. Czy opłaca się to tylko kiedy macie dużo zamówień? Chciałabym zostac konsultantką, ale tylko po to, żeby zamawiac kosmetyki tylko dla siebie ze względu na zniżkę. Czy to dobry pomysł? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość CaroLine90909090
Od razu zaznaczam, że nie chodzi tu o zarobki, mam to gdzieś. Chodzi mi o zniżki :P

Gość kobieta z marsa
Moim zdaniem bez sensu. Skoro lubisz te kosmetyki, to popatrz sobie na ich ceny na Allegro.

Gość CaroLine90909090
Co miesiąc zamawiam b dużo tych kosmetyków, koleżanka podsunęła mi pomysł, abym została konsultantką ze względu na zniżki. Ciężko by mi było szukac tak często tych kosmetyków na allegro. :P

Gość CaroLine90909090
Haloooooo?

Gość kobieta z marsa
Ja nie jestem fanką tych kosmetyków, więc trudno mi powiedzieć. Jeżeli znalezienie na Allegro jest dla Ciebie problemem, to możesz spróbować z tą konsultantką, czemu nie. Wspomniałam o Allegro, bo tam często ceny są kilkakrotnie niższe niż w katalogach, żadna konsultantka nie ma aż takich upustów.

Gość teoretycznie są tańsze...
ale jak się do tego doda koszt przesyłki, to różnie jest. Konsultantka ma upusty zależne od tego, ile sprzeda.

Gość gloriaaaa
Byłam konsultantką 7 lat, z tego co pamietam to najnizsze zamówienie musi być na kwotę 150,00 i wtedy jest 15% upustu - przynajmniej tak było, więc policz sobie czy Ci sie opłaca, a w ogóle to wejdź na www.pogrosiku.eu i zobacz tam oferty, można sobe zamówić dla siebie kosmetyki jakie chcesz, a dzisiaj ostatni dzień wyprzedaży

Gość myślicielka25
Nie ma żadnych kosztów przesyłki. Wystarczy, że zrobisz zamówienie na min. 150zł, a dowóz masz gratis (choć są też inne sposoby odbioru paczek). Przy zamówieniu do 200zł masz upust 15%, od 200,01 do 500zł upust 20%, od 500,01 do 3000zł upust 25%. Chyba tak dokładnie nie pamiętam. Zatem przy zamówieniu kosmetyków np. za 400zł płacisz za nie 320zł - 80zł zarobku (20% z 400zł). W razie jakichś pytań pisz, bo ja jestem konsultantką od ponad 7 lat :)

Gość kobieta z marsa
"teoretycznie są tańsze...ale jak się do tego doda koszt przesyłki, to różnie jest." No sorry, ale kiedyś zamawiałam ze swojego konta większą paczkę tych kosmetyków dla mamy (zestaw) i wyszło bodajże 4 zł/sztuka. Był tam m.in. puder, który w katalogu kosztował 40 zł, szminka kolor rich czy jakoś tak, konturówka, płyn do demakijażu, balsamy do ciała i sporo innych rzeczy, nie pamiętam już dokładnie. Jasne, że trzeba poszukać i trafić taką aukcję, ale różnica między ceną katalogową a na Allegro jest powalająca. Aż się zastanawiam, jakim cudem się to komuś opłaca sprzedawać.

Gość ania56_1996@o2.pl
Witam dopiero zostałam konsultantką avonu i będę składać swoje pierwsze zamówienie i chciałam zapytać w jaki sposób składać zamówienie z tego katalogu tylko dla konsultantki czy to tzeba tylko wpisac tan 'kod' produktu i tyle i oni będą już wiedzieć że to jest z tego katalogu ?

Gość ANIKA2222
ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG -8861243 Ania.K