ewelka8103 0 Napisano Styczeń 24, 2011 hej, mam 29 lat i zdecydowalam sie znow na leczenie ortodontyczne. Niestety znow, bo wczesniejsza proba sie nie powiodla niestety z winy ortodontki... no ale nie chce sie denerwowac i o tym pisac. potrzebuje namiar do dobrego specjalisty ortodonty w Katowicach, ktory zalozyl by mi aparat z zamkami samoligaturujacymi. prosze dajcie znac jakie macie doswiadczenia. bede wdzieczna rowniez za ostrzezenie, do kogo mam nie pojsc... pozdrawiam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amalettaa Napisano Styczeń 24, 2011 nie jestem z katowic, więc ci nie poradzę...ale przede wszystkim patrz czy lekarz ma SPECJALIZACJĘ z ortodoncji. Teraz namnozyło się "ortodontów" po jakichś trzymiesięcznych czy rocznych kursach, którzy hm... nie za wiele umieją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amalettaa Napisano Styczeń 24, 2011 jak ci lekarz reklamuje sie słowami: specjalista stomatolog, ortodonta, chirurg szczękowy to WIEJ..., bo nie iwem czy jest taki stomatolog co ma jednoczesnie specjalizację z chirurgii i ortodoncji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiczek24 Napisano Styczeń 29, 2012 Ja bym też prosiła o jakiś namiar na dobrego orto i w miarę z przystępnymi cenami. Jestem z Żor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lazioaaa Napisano Wrzesień 23, 2013 A ktoś może zna to centrum? Chciałbym sprawdzić opinie na ich temat. http://www.stomatologiadziecieca.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelia975 Napisano Październik 30, 2013 Dwa lata temu zakładałam sobie aparat u doktor Maruszewskiej, przyjmuje w Dąbrowie Górniczej i Będzinie. Co prawda to nie Katowice, ale może ktoś będzie szukał w okolicach. Cenowo jest ok. Przy mojej wadzie zgryzu leczenie trwało 14 miesięcy, ale opłacało się tyle wytrwac z aparatem - efekty są super, moge się teraz bez skrępowania uśmiechać kiedy chcę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2013 Amelia, a dasz na gte Maruszewską jakies namiary ? Teraz rozglądam się za ortodonta dla córki (14 lat) i zalezy mi na tym, żeyb był naprawdę dobry - koszty aparatu i wizyt sa pewnie wysokie, ale nie ma co oszczędzać, jeśli dziecko ma sporą wadę zgryzu i przez to duże kompleksy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2014 ale ona nie jest z Katowic a ja dojeżdżać nigdzie indziej nie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2014 bardzo fajna ortodontka przyjmuje tu - http://www.borczyk.pl Iza Walawender, nie wiem, kto tam jeszcze zajmuje sie ortodoncją, ale pani Iza jest bardzo serdeczna i przede wszystkim kompetentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 eh jak isc do ortodonty, to tylko prywatnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 U Borczyka info o ortodoncji bezpośrednio tutaj http://www.borczyk.pl/oferta.php?id=ortodoncja5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izissss Napisano Maj 26, 2015 Korzystałam z usług stomatologicznych u borczyka, bardzo fajna i nowoczesna klinika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2016 ja mam 30 lat i zastawiam się czy warto jeszcze brać się za zęby. Nie są bardzo krzywe, ale tez nie wyglądają idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2016 No jasne, a czemu nie. Teraz sa różne rodzaje aparatów na zęby, to wcale nie musi się rzucać w oczy. Ja zdecydowałam się na leczenie ortodontyczne jak już byłam na studiach. W Katowicach warto wybrać się do tej pani Hornik-Pietrzyk http://www.ortodonta-katowice.pl. To ortodonta z dużym doświadczeniem i super podejściem do pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2016 moja siostrzenica ma aparat i jeżdżą do Sosnowca do ortodonty. nie pamiętam cen no i nie wiem czy mają taki aparat jaki chcesz ale myślę, że warto sprawdzić co i jak :) informacje i ceny znajdują się na stronie: http://stomatologia-palyga.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2017 A jakiś ortodonta dla osób dorosłych ? polecicie kogoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 Tutaj masz namiar na prawdziwą specjalistkę, leczę u niej swojego syna i siebie i ja już jestem w szoku że w takim wieku można wyprostowac zeby http://www.astra-dent.pl/ortodoncja-katowice.php . Ortodontka z prawdziwego zdarzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2017 To dorosły też może sobie wyprostowac zeby jeszce?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonna1979 Napisano Maj 24, 2017 Jasne że mozna Dobry ortodonta potrafi zrobic cuda niezleżnie od wieku, ale wiadmo ze kazdy przypadek trzeba rozpatrzeć indywidualnie bo wszystko chyba nie jest mozliwe. A Pani Ewa Maksym z wspomnianego Asra Dent t fatycznie wybitny fachowiec, leczę u Pani dr moje dwie córki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama833 0 Napisano Maj 25, 2017 a we Wrocławiu kogo możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleksandra tuz Napisano Lipiec 31, 2017 Jestem z Katowic ale i tak do ortodonty jeździłam do Wrocławia;) Dokładnie do dr Iwony Gnach Olejniczak;) Dzięki pani doktor w końcu nie wstydze się wampirzego uśmiechu ;) Precyzyjnie dobrała mi aparat,wizyty kontrolne były bezbolesne a ząbki mam teraz śliczne;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2017 Super ortodontę mogę polecić tutaj: http://royal-dental.pl. To klinika, która mieści się w Chorzowie, ale myślę, że te kilkanaście minut drogi nikogo nie zbawi, a naprawdę warto. Ja też zdecydowałam się na aparat już w dorosłym wieku i gdyby nie specjaliści z kliniki Royal, którzy doradzili mi bardzo nowoczesny aparat samoligaturujący, nie wiem, jak to wszystko teraz by wyglądało :) Bardzo polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Ja bardzo serdecznie polecam swoją Panią ortodontę - Izabelę Walawender. Przyjmuje tutaj - https://www.borczyk.pl/gabinet-stomatologiczny-katowice/ortodoncja/ . Dopiero w wieku 30 lat zdecydowałam się na aparat ortodontyczny ale nie żałuję, bo zeby naprawdę ładnie zaczynają mi się prostować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Gabinet Pani Doktor Namyslowskiej jak najbardziej nie polecam.Jestem mocno zawiedziona przebiegiem leczenia i mam nadzieję że znajdę jakiegos innego lekarza który się podejmie zakończyć moje leczenie W listopadzie mijają trzy lata jak mam aparat staly a efektów jak nie było tak nie ma.Nie mam wrażenie że Pani Doktor na prawdę zależy na tym by usunac U mnie szybko wadę i mi pomoc chodzi tylko o kasę .Nie miałam dużej wady zgryzu, z kazdym dniem coraz bardziej żałuję się zdecydowałam na leczenie w tym gabinecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2017 Nasz syn się trochę pomęczył ze stałym aparatem na zębach, ale przynajmniej już ma z głowy. Nie będzie musiał w dorosłym życiu się w to bawić. Jesteśmy wdzięczni gabinetowi www.ortodonta-katowice.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2017 Chyba nie pomogę jeśli chodzi o Katowice...Mieszkam co prawda włańnie w tym mieście, ale do ortodonty z moim dzieckiem jeździłam do Częstochowy. Jest tam świetny specjalista. Nie żałuję przejechanych kilometrów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2017 Chyba nie pomogę jeśli chodzi o Katowice...Mieszkam co prawda właśnie w tym mieście, ale do ortodonty z moim dzieckiem jeździłam do Częstochowy. Jest tam świetny specjalista http://ortodontaczestochowa.com.pl. Nie żałuję przejechanych kilometrów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Marzec 16, 2019 Ja mogę polecić w Katowicach stomatologa ze specjalnością ortodonta Machniak Dariusz. Przyjmuje - Józefowska 114 (obok budynku archiwum państwowego), kameralny gabinet, dobry dojazd, jest gdzie zaparkować. Gość zna się na rzeczy -ma 2 specjalizacje w tym z ortodoncji, stale uczestniczy kursach, szkoleniach - na bieżąco z nowościami. Znajdź go w necie, poczytaj. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwaniczka 0 Napisano Grudzień 27, 2020 w krakowie polecam Stomatologię dr Cichonia - jest świetny ortodonta tam, potrafi doskonale zrobić uśmiech rowny i łądny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annamar 0 Napisano Styczeń 31, 2021 Teraz w Katowicach jest Rock Your Smile, z tego co widziałam. W Warszawie i Poznaniu ich gabinety cieszą się dużą renomą, tak że polecam sprawdzić też tę opcję w Katowicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach