Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealnakobietamusimieć

idealna kobieta powinna mieć 170cm wzrostu!!!

Polecane posty

ani centymetra mniej ani centymtra więcej, bez jaj ale najładniejsze kobiety maja idealnie 170cm wzrostu, wierzcie lub nie ale wiem z doświadczenia!!!!

Gość jeeeeeeeeeeeee aaaaaa
Jestem idealna :D Mam 170, ale mam krzywe nogi i garbaty nos :O

Gość facetprawdziwy
moje doświadczenie (niemałe) mówi mi, że idealna kobieta nie przekracza wzrostu 162,5 cm

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaa
aha to tak z dali rozpoznajesz ile która ma co do cm? nawet jak jest w obcasach?

Gość vndfiabhldifuvbdgn
ja mam 172 i ze niby co??że te 2 cm to mega różnica juz i juz nie jestem idealna hahaha

Gość TopModelJakNic
Mam 170cm, byłam na castingu dzisiaj i jako jedyna wyglądałam naturalnie. Jeśli nie przejdę dalej, czego się spodziewam, bo większość dziewczyn wyglądało jakby urodził je photoshop, to znaczy, że jednak trzeba się robić na sztuczną lalę.

heej, kobiety, nie róbcie nagonki na mnie, tak mi się napisało :D, nie mówię ze jak kobieta ma 2, 5, 6 czy 7 cm w górę lub w dół to jest mniej atrakcyjna ;) ale te co maja idealnie 170cm są WYJĄTKOWO ładne, i tak, tak na oko umiem ocenić wzrost kobiety ;) megan fox, niezła suczka, ma świetne ciało i taką dziką twarz :)

jakie urażone :D z męskiego punktu widzenia 170cm to jak raz, bo i długie nogi jak u modelki, a i na tyle niska jest że obcasy założy, i można się taką dziewczyną pochwalić, i nie truje że musi płaski obcas nosić bo inaczej wyższa ode mnie będzie, lub na odwrót, nie narzeka że jestem za wysoki i się niekomfortowo czuje, 170cm to idealny wzrost dla kobiety :D:D

Gość Eee, a od kiedy 170 cm to
dlugie nogi jak u modelki? :D Co za idiotyzm!!! Mozna miec 170cm, nogi dlugosci 70cm i 110 kg wagi :D :D

Gość tampon dziewicy Krysieńki
i piczę ciasną albo anus bez hemoroidów! żryjcie konserweczkę tyrolską z Morlin albo pasztecik sojowo-pomidorowy . . .

Gość sdf
faceci z mojego doswiadczewnia wola filigranowe a nie wielkie chodzaxce kupy

ideal kobiety-to kwestia gustu. Dla jednego to wysoka, blondynka z duzym biustem, dla drugiego kobieta majaca 120 kg. Nie wzrost decyduje o idealnosci kobiety-ale to cos co ma w sobie...

Gość sdf
po co komu kobyla z pola jak moze miec malenstwo ktory sie bedzie opiekowal

Gość Mam sie pociąć?
Ja mam 168................ 2 cm mi brakuje, chyba się potne.........ale zato wąze 55 i wbiuście mam 97 :))))))))))))))))))))))))))))))

Gość EXTENSA
Ja mam 162 cm. Jak sie odstawie i załoze szpilki mam 172 cm...wygldam jak modelka prawie;p

Gość vndfiabhldifuvbdgn
nie no tak szczerze to mam 172 ale nie jestem zadowolona że jestem taka wysoka,wszyscy sie podniecaja że mam super długie nogi ale mi to nie pasuje,jak ubiore szpilki to mam 182/185cm lubie szpilki ale jak juz jestem na imprezie to czuje sie jak zyrafa większosc facetów jest równa ze mną ,a druga część nizsza;/ten wzrost to moja zmora zawsze chciałam mieć 165 a tu dupa!

Gość milusianiusia
a ja mam 159 i mam super nogi, niejedna mi ich pozazdroscila:P

Gość vndfiabhldifuvbdgn
nie no ja na nogi nie narzekam tez sa super zreszta każdy się nimi podnieca,ale chodzi o to ze uwielbiam szpilki ale rzadko w nich paraduje bo jestem jak zyrafa!!na wszystkich musze patrzec z góry;/to wkurzajace strasznie!!!!!!

Gość mam 175 cm
chyba pójde popełnic samobójstwo :D

Ja mam 153, mam duzy biust,blond wlosy do pasa. Moj facet ma 190... Hey...wyobraz sobie ze sa faceci ktorzy lubia grube kobiety...tego nie trzeba rozumiec... Kobieta niewazne ile ma wzrostu-albo jest ladna i ma w sobie cos albo nie. KAzdy ma w swoj ideal kobiety i nie ma w tym nic zlego. Tak jak kobiety...dla mnie facet musi byc 190 wzrostu...

Gość szerokość geograficzna
prinzesska27 - to możemy sobie podać rękę, też mam 153 i faceta coś koło 190 :)

Gość trutututututtamtadida
A jakie włosy u kobiet lubicie? Raczej długie czy krótsze?