Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiorey

Cała prawda o kobietach!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gawiera
dobre:P

A cała prawda o facetach to to, że zawsze bedą mówić na baby, bo siebie uważają za ideał człowieka :D A że kobieta narzeka bo np. facet leń to facet i tak powie, że kobieta tylko narzeka i wymyśla :D 🖐️ Szkoda że żyjecie w świecie waszych wymysłow:D

Gość kawiorey
Wenus z Milo nie unoś się , zlość piękności szkodzi;)

Co nie zmienia faktu, że oprócz tych bezczelnych i obraźliwych słów zdearzyło mu sie coś powiedziec co mnie rozśmieszyło :D I kto tu jest ptasim móżdżkiem jak nie potrafi znaleźć pkt G .. Najpierw wyzywa od zacofanych głow ale wielce narzeka na nasz pkt :D

Gość Street of Dreams
Cała prawda o facetach - gdy każda kobieta ma go w dupie, bo jest takim nieudacznikiem to zaczyna narzekać i zwalać na nie winę za całe zło tego świata :classic_cool:

Gość Street of Dreams
Cudowna-wenus, to nie ma nic wspólnego z feminizmem, po prostu nie pozwalasz się obrażac, masz szacunek do siebie, przecież faceci chcą kobiety szanujące się czyż nie?

street- No tak, rzeczywiscie to znów przez chore myślenie facetów było to stwierdzenie o feminizmie. No cóż Nigdy faceci nie bedą szanować kobiet, nigdy. Się dziwią że coraz więcej par homoseksualnych, ja uwazam ze miedzy innymi dlatego

Gość Street of Dreams
Ale przecież są mężczyźni, którzy szanują kobiety, tylko przez innych są wyzywani od gejów (zupełnie jakby to było jakieś wyzwisko) lub ciot :o

Gość kawiorey
nigdy wina nie leży po jednej stronie , zmuszacie nas do tego ciągłym gdakaniem i narzekaniem ileż można:P

Gość Street of Dreams
kawiorey, kretynie. Nie znasz wszystkich kobiet na tym świecie, więc zamilcz i nie generalizuj, bo generalizacja jest oznaką braku inteligencji 💤

Street- nie nie on dobrze mówi.. Bo w jego mniemaniu sądze iż "za duzo gadania" to nawet powiedzenie raz jednego zdania. Dla nich to w ogóle powinnych my nie mówić.. zaznaczam pisząc o NICH mam na myśli tych nieszanujących kobiet :o Jeśli wam kobiety nie pasują moi drodzy :) To tyyyyle przystojnych facetów jest na świecie :D możecie przebierać:D

Gość Street of Dreams
Ja np. jestem małomówna, więc mam opinię "zimnej suki" :D

Gość ja pierdoooollle
facet specjalnie tak gada. wszystko jest zrobione dla smiechu.. wszystkich to szczerze bawi i zadna normalna kobieta, nie bierze tego do siebie. tylko takie niezdystansowane do siebie idiotki pokroju wenus beda roztrzasac problem tam gdzie go nie ma..

ja pierdddole- Naprawdę myslisz, że stwierdzam to po tym nagraniu ?:D Nie. Ja żyje i obracam się w okół ludzi i niestety stweierdzam to tylko i wyłącznie z doświadczenia.. Lecz m.i. na tym nagraniu jest to świetnie zilustrowane 🖐️

Gość kawiorey
a ty niby nie generalizujesz, też nie znasz wszystkich mężczyzn na tym świecie, "przyganiał kocioł garnkowi":O

Gość kawiorey
też iuż widziałem;)

Gość Street of Dreams
O tak, wmawiajcie nam brak poczucia humoru, bo nie pozwalamy robić z siebie idiotek. To może byłoby śmieszne, gdyby nikt tego nie brał na poważnie, a jak widać wiele osób bierze. Ja nie generalizuję, mój pierwszy post tu był ironią, ale niektórzy tego nie potrafią dostrzec.

Gość kawiorey
a może mój też był ironią :P

Gość Street of Dreams
Tak długo myślałeś co mi odpowiedzieć? :classic_cool: Cóż, jeśli był ironią to niezbyt ci wyszła.

Gość ja pierdoooollle
street od dreams ty nie jestes przypadkiem ta cala sweet dreams II? bo to by sie zgadzalo.. no, albo jestescie tak samo glupie :o

Gość ja pierdoooollle
twoich "ironi" szajbusko nikt nie jest wstanie wychwycic, wiec moze tak od innej strony sie nad tym zastanowic? moze to nie wszyscy są nie halo ty tylko ty masz jakis problem i de facto jestes zwyczajnie glupia? :o

Gość Street of Dreams
No proszę, mamusia i tatuś nie nauczyli się ładnie wyrażać? Eh, jaka szkoda 💤

Gość kawiorey
są jeszcze inne tematy, co nie można poczytać:O po tych twoich wpisach muszę przyznac że opinia "zimnej suki" pasuje do ciebie jak ulał:P