Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkaaaaaa

TESCIOWA PIJACZKA A KONTAKTY Z WNUCZKA????

Polecane posty

Gość kamilkaaaaaa

tam mam pytanie czy moge zalatwic rodzinie ojca mojego dziecka (zyjemy bez slubu) zakaz zblizania do naszej 8mc coreczki? zamierzam sie z nim rozstac i nie chce zeby moje dziecko mialo kontakty z jego rodzina poniewaz : - brat , 4 lata siedzial w wiezieniu , codziennie jara marihuane i nie wiem co sie wokol niego dzieje - matka alkoholiczka , niezrownowazona , ogolnie przyklad patologii co drugie slowo na k.... , wiedziala ze jej dzieci cpaja ale jej nie przeszkadzalo to, poza tym obawiam ze nawet niechcacy przez swoja glupote moglaby dziecku zrobic krzywde (np dziecko skonczylo tydzien a ona mowi ze co ze mna za matka jak nie daje dziecku WIBOWITU , i milion podobnych chorych rad) - moj chlopak - problemy z polcija, rowniez codziennie pali marihuane , odnosi sie do mnie wulgarnie , nie zajmuje sie dzieckiem wogole, nawet jesli mam grype czy angine ma to gdziec ze ja zaraze , ogolnie cpa i gra na gierkach jak dziecko mimo ze ma 32 lata :O - jego ojciec tez kiedys w wiezieniu obecnie nie pije i tylko co niego nie mam obaw , wiec nie mam nic przeciwko jesli chodzi o widzenie z wnuczka. natomiast najgorsza jest tesciowa ktora podejrzewam ze ma cos z glowa wychowala sie w domu dziecka i byc moze dlatego taka jest teraz . czy moge liczyc na to ze sad zakaze zblizania sie ich do dziecka ? tzn matki i brata? lub co najwyzej pozwoli na widzenia tylko w mojej obecnosci????

Wiesz co? rozumiem Twoje obawy ale widzę, że gardzisz ludżmi, co z tego że się wychowała w domu dziecka? to ktos gorszy? sama się wepchałaś w tą rodzinę, przecież wiedziałaś jaki jest Twój facet.

Gość a czy ja moge wiedziec
dlaczego nadstawialas dupy takiemu chlystkowi z patologicznej rodziny?

Gość a czy ja moge wiedziec
dlaczego nadstawialas dupy takiemy chlystkowi z patologicznej rodziny?

Gość zona ...........
moje pytanie..... dlaczego zaczelas sie zadawac z tak patologiczna rodzina?? tylko nie mow ze on byl "inny" bo nie uwierze.... i teraz odp nie, nie mozesz zalatwic "zakazu zblizania sie".....

Gość kamilkaaaaaa
hmmm moze i nie byl inny ale jak czlowiek zakochany to nie widzi tylu wad, poza tym kiedy nie bylo obowiazkow trudno bylo przeiwdziec ze oleje je kiedy juz beda . i nie nadstawialam d.... troche kultury. a tak gardze ludzmi ktorzy sa tepi , sa pijakami , jej dzieci nie mialy co jesc bo ona musiala kupic wodke wiec wybacz ale dla mnie to k... a nie matka ktora pozwala swoim dzieciom chodzic glodnym bo musi sie zachlac. a rodzinie poznalam po dluuuuugim dlugim czasie zreszta nie dziwie sie ze sie wstydzil mi ja przedtsawic.

Gość kamilkaaaaaa
a p[omylka prosze pani , dowiedzialam sie z e takiej sytuacji kiedy babka jest tzw menda mozna zalatwic zakaz :)

Gość zona ...........
no to po co temat?

Gość kamilkaaaaaa
poniewaz moze ktos ma podobna sytuacje? i wie cos wiecej ?

co kurwa mac ze niby ze z domu dziecka to pijaczka i alkoholiczka i ma cos z glowa pojebalo cie kurwa do reszty teraz żeś obrazila wszystkich z domów dziecka jakie to jest szczeniackie z twojej strony współczuje ci glupoty i rozumu niezla jestes

Znając polskie realia nie wiele możesz zrobić, niestety ale dla polskiego wymiaru sprawiedliwości to niska szkodliwość czynu... w sumie dopóki nie dojdzie do jakiegoś incydentu nic nie poradzisz.