Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mlode 2011 jaka wasza sytuacja finansowa?

Polecane posty

oboje macie prace?

Ja wychodzę z założenia że jak nie ma się pracy to nie zakłada się rodziny. Jesteśmy zaręczeni 2 lata, mieliśmy ustalać datę ale oboje doszliśmy do wniosku że ustalimy wtedy jak będziemy w lepszej sytuacji finansowej i pracę "pewną" piszę w "" bo w tych czasach niczego nie można być pewnym.

ja właśnie kombinuję, jak wyciągnąć kasę od państwa, czyli z waszej kieszeni:classic_cool:

Gość tak oboje pracujemy
zareczylismy sie roktemu potem stracilam prace zreszta taka dupiata na zlecenie zapadla decyzja ze skupiam sie na studiach wtedy dziennych jeszcze a jak znajde sensowna prace wtedy slub bo jednak za cos trzeba zyc i trzeba miec tez mozliwosc odkladania pieniedzy ostatecznie podjelam dezycje o zaocznych studiach i o znalezieniu porzadnej pracy zeby przyspieszyc slub w pazdzierniku znalazlam prace na umowe w zawodzie i wtedy podjelismy decyzje o slubie w te wakacje

Gość katttttarynkaaaaa
moj narzeczony pracuje na dwoch roznych posadach. ja jestem obecnie samozatrudniona ale od lutego zaczynam szukac czegos u tzw. prywaciarza ;)

Obydwoje mamy prace na umowe o prace, ale poszukuje pracy w miejscu zamieszkania mojego narzeczonego, bo tam po slubie zamieszkamy i cięzko jest:( A jeśli chodzi o pokrycie kosztów wesela, to wesele sponsorują nam rodzice, których na to stać.

Gość ile płacicie za wypozyczenie
mój narzeczony właśnie stracił pracę, a ja mam na czas określony do 06.2011 :) oboje jesteśmy po 30 i jesteśmy ze sobą 7 lat, nie chcemy odkładać decyzji - pracę zawsze znajdziemy.