Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttrrrrrfggg

dziś rodzice nie potrafią wychowywać dzieci!!!!

Polecane posty

Gość ttttttttttttrrrrrfggg

nie mówię że wszyscy, ale jak tak popatrzeć to większość rodziców przesadza albo w prawo albo w lewo, mianowicie albo zabieraja dzieciakom dzieciństwo zapisując je na setki zajęć, kupując im książki zamiast zabawek i próbując tworzyć geniuszy, albo nie robią nic by kształcić dziecko, czyli nie zapisuja dziecka na żaden kurs, nie poszerzają jego zdolności i nie rozwijają ogólnie dziecka, czy to takie trudne znaleźć złoty środek???? po co rodzice kupują jako prezenty książki zamiast zabawek??? i nie zauważają że dzieci sa nieszczęśliwe :( moja znajoma swoim dzieciom w wieku (obecnie) 7 i 9 lat daje jako prezenty encyklopedie i książki edukacyjne :( wątpię żeby te dzieci chociaż to od eski do deski przejrzały, po co 7latkowi encyklopedia naukowa dla dzieci????? po co 9latce kolejna!!! książka o zabytkach i kulturze polskiej(mimo iż to dziecko nawet nie przejawia takich zainteresowań) :o żal mi takich dzieci, tego jak rodzice zabierają im dzieciństwo próbując zrobić z nich geniuszy, a właściwie dowartościować siebie, że niby dając dziecku encyklopedię(zamisat zabawki) dają im lepszy start, podczas gdy 7latek poczuje się rozczarowany takim prezentem, brak słów

Gość true true sama prawda
" po co rodzice kupują jako prezenty książki zamiast zabawek??? i nie zauważają że dzieci sa nieszczęśliwe Jesteś głupia czy tylko udajesz? Książki to zawsze były dla mnie najlepsze prezenty, i nigdy nie było ich dość. Jasne, lepiej gówniarzowi kupić srajfona. :O