Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrochęSmuuutna22

Mam 22 lata i jestem zrozpaczona faktem, że jestem w ciązy !

Polecane posty

Gość Kobieta z pytaniem
A kidy zrobilas test po spoznionej miesiaczce czy wczesniej>?

Gość TrochęSmuuutna22
To nie ja tamten temat założyłam. Nieważne zresztą. Już to przełknęłam. Za wszystkie wypowiedzi dziękuję ;) Dzisiaj się umówiłam do lekarza i zobaczymy ;)

Gość ja mam 22lata i 16miesię
czną córeczkę jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi głowa do góry. Mój mąż także ma 22lata

Gość skoro ożenil sie z nia to wido
upuś

Spokojnie dasz rade ja tez mialam 22 lata jak zaszlam w ciaze 23 jak urodzilam i super zaszlam w ciaze w podrozy poslubnej wiecie szalenstwa te sprawy po slubie tez planowalismy 3-4 lata po slubie mielismy troche inne plany z poczatku maly szok ale po jakims tygodniu juz bylam szczesliwa ze tak sie stalo bo nie wiem kiedy bysmy sie zdecydowali. Teraz nie wyobrazam sobie zeby moglo nie byc mojego synka pomimo niejednej przeciwnosci losu.Nie tylko nie zapowiedziana ciaza ale pozniej wada serduszka i malego. Nie przejmuj sie bedzie dobrze nei jestes jakas mloda nieodpowiedzialna nastolatka

No do czorta jakie psikusy wali zycie ma racje autorka kobiety staraja sie jak moga latami i nic a tu bummmm w ostatni dzien @ i ciaza, ale bedzie dobrze glowa do gory i powodzenia

Gość zawzietananana
Życzę Ci powodzenia i najlepszego przyszła mamo.;)

Gość 111111111111111111
mam 26 lat i jestem zrozpaczona faktem, że jutro muszę usunąć moją ciąże!

Gość 35 tydzień.......
a czemu usuwasz?

Gość 111111111111111111
bo musze, bo nic tam już nie ma, jest puste :((

Gość 35 tydzień.......
przykro mi:-(

Gość kama011
Ja mam taką sytuację, że ponad wszystko pragnę mieć moje szczęście(dzieciątko) od półtora roku. Pod koniec października skończyłam 21 lat. Mam narzeczonego od ponad roku a jesteśmy razem od 6 lat. Dodam, że to mój pierwszy chłopak we wszelkim tego słowa znaczeniu. Razem dochodzimy do tego zdania, że nie teraz ( oboje zaczęliśmy studia magisterskie ), on powtarza, iż trzeba mieć pracę i możliwość zapewnienia najwyższych standardów. Wiem o tym i też tego pragnę. Lecz mój instynkt macierzyński chyba zadziałał. Po rozmowie z mamą uświadomiłam sobie, że to nie tylko moja fanaberia. Ona mnie też pragnęła ponad wszelką wątpliwość(jestem pierworódką), i w moim wieku mama już miała mnie na świecie. Sama ze sobą walczę, ale po każdym zbliżeniu mam nadzieję na owoc naszej miłości(nie wiadomo jak zapobieganej). PS: Jeżeli jesteście w ciąży cieszę się z waszej przyszłości; Nawet jeśli nie spodziewanej i zazdroszczę wam kochane. Kamila.

Gość mordkaaaaa
Patrzcie najpierw na siebie,a pozniej komentujcie.Dziewczyna pisze na forum by sie pozalic i doradzic bardziej doswiadczonym,a wy tu gimnazjalnymi tekstami dowalacie.Popatrzcie na swoje pytania ktore zadalyscie na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Ty autorko tego forum dasz sobie rade.Jesli sie kochacie poradzicie sobie i sami zadecydujecie co z Waszym slubem.Powodzenia i gratulacje!