Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusiaa

MÓJ PSIAK:(((((((((

Polecane posty

Gość malusiaa

ma pół roku. .. dziś rano jak co dzień poszła pobiegac po ogrodzie, bawiła się z jakimś psem.. zawsze z nią wychodze, widzę co robi, ale ciężko jest ją do domu zagonic. Wróciła do domu, ja się położyłam jeszcze . . .mama mówiła, ze przyszła jakaś dziwna, senna, smutna, słaba, ogon podkulony, uszy też... nic a nic nie szczeka.. zdenerwowałam się, oglądnęłam ja.. zamiast białka w oczach miała czerwone :O:O:O na łapach krople krwi jakby jej z nosa leciały, bo chyba nie z oczu?:O cały dzień przespała, nic jadła, nie szczekała na obcych a zawsze to robi jak ktoś nas odwiedza.Za kilka godzin zwymiotowała czymś dosłownie czarnym i to sporo. Tata wrócił z pracy, zawieźli ją do weterynarza dał jej 2 zastrzyki, kazał dawac tylko wodę ... przypuszcza zatrucie.. leży taka osłabiona, w ogóle się nie rusza, a to był taki żywy pies, cały czas by się bawił.. jutro kazał znowu przyjechac weterynarz.. miał ktoś tak?? po ilu piesek wyzdrowiał..?? co to mogło byc??:(

Gość o kurde :((
moj piesek nie byl otruty.. mam nadzieje ze Twoj wyzdrowieje! zycze mu tego! badz przy nim caly czas:((((

Gość malusiaa
up up up

Gość malusiaa
:(:(

Gość dgsriojtgns
nie zawracaj d**y guwniaro

Gość Magda88896
czy pies nie miał śladów pobicia>??? nie wypuszczajcie go samego i tyle!

Gość malusiaa
podnoszę temat a posty się nie wyświetlają:(

Gość dgsriojtgns
co taka guwniara robi o tej porze na forum? sp******aj z takimi dyskusjami na ogólne

Gość malusiaa
nie wiem czy coś piszcie, bo ja nie widzę swoich postów w ogóle;(

Gość malusiaa
spadac możesz Ty. jak Ci sie nie chce czytac. Nie wygląda na pobitą. Mamy spory ogród więc często wychodzi pobiegac, nie oddala się, mamy ją na oku.. poza tym nie je nic, wymiotowała, jest osłabiona.. na pobicie mi to nie wygląda.. wet mówił o zatruciu.. nie poznaje jej.. od rana teraz wypiła kilka łyków wody dopiero.. nie skacze po mnie jak coś jem a zazwyczaj domagała się by jej dac chleba czy coś jak ja jadłam. boję się o nią.