Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troche szczescia

Zwiazek ze swiadkiem Jechowy

Polecane posty

Gość Troche szczescia

A wiec tak, trzy miesiace temu zagadalem do starej znajomej po dwoch tygodniach bylismy para. Wszystko bylo by git gdybysmy nie musieli ukrywac naszego zwiazku. Ktos spyta czego? Przeciez mamy po 17 lat i czujemy ze spedzimy reszte zycia ja i ona w to wierzymy i to nie jest już takie zwykle zauroczenie porostu ja to czuje... No wiec w czym problem.... Moja wybranka jest innego wyznania... I tu się zaczyna problem jej rodzina należny do Świadkowie Jehowy. Nie wiem za bardzo czym się ta religia charakteryzuje ale moja dziewczyna mówi ze maja strasznie surowe podejście do takich związków... No i ja bym spokojnie wytrzymał do 18 ale pojawiła się jej ciotka która nas widziała i zagroziła ze powie wszystko jej rodzica ja jako ze teraz nawet nie mogę się z nią teraz wyprowadzić bo jeszcze dobre 11 miesiecy musi minac.... Wpadlem na pomysl powiedzenia prawdy jej rodzica no i prosze was o pomoc jak im to powiedziec?? Czego moge sie spodziewac i jak ich przekonac do takiego zwiazku? Wiadomo rodzice to rodzice i maja swoje Argumenty ale milosc jest dla mnie waznijesza!! Moja partnerka sie strasznie boi ehee a ja bez was nie dam sobie rady HELP

Gość Troche szczescia
Usunela mi się znaczna część kurcze zaraz poprawie

Gość prawdziwy facetzjajami
jak już to Jehowy.... ale oni sa bardziej porąbani niż praktykujący katolicy, to prawie sekta...więc ostroznie....

Gość maruszkaaheh
heheh przypomniala mi sie sytuacja jak wyjechalismy na wycieczke i kumpela wyciagnela wodke,i jedna zlasek nie pila a ta do niej'a co ty jehowa jestes'??potem sie okazalo ze ta laska naprawde jehowa:D

Gość Troche szczescia
Jak by to nie byla osoba tak mi bliska to bym nie wchodzil w ta paszcze lwa.... No ale coz moze ktos powie cos co mi pomoze:(

Gość prawdziwy facetzjajami
zerwać jak najszybciej, bo ci nawet porządnie nie obciagnie.....

Gość Troche szczescia
Co do sexu to ci powiem ze jest extra klasa ;)) O to sie nie martwie Ona wgl nie chce byc Calym Siwiadkiem i tez zdaza sie ze wypije jakies male piwo ze mna.... Tylko jej rodzice...:(

Gość Troche szczescia
Objezalem film o siwadkach jehowy no i macie racje oni sa pierdolnieci.... Boze jak ja bym chcial cos zrobic z tym zeby ja z tamtą wyrwac...

Gość elo ziom
gosciu, nic nie zrobisz, jak bedziesz dorosly - w sensie bedziesz mial prace, mieszkanie kase to bedziesz mial mozliwosc wyciagnac kogos z czegos. poki co ucz sie pilnie to tym predzej do tego dojdziesz, a co do lasencji to jest problem. z jednej strony fajnie ze chcesz postapic jak prawdziwy ziom i isc do jej starych, fair i offen ale lepiej najpierw grunt wybadaj bo twoje czyny moga przyniesc odwrotny skutek - w sensie jej starzy sie wkurwia i ja zamkna w domu albo co :S pozdro i powodzenia!

Gość elo ziom
no jeszcze pare groszy ode mnie, a wlasciwie to rownowartosc 50 centow, amerykanskich oczywiscie. piszesz ze sex xtra klasa. mam rozumiec zescie sie juz seksili? jezeli taka akcja byla no to jestes w domu. gdyby jej starzy chcieli ci fikac to im powiesz ze rozdziewiczyles im corke, ale jak nie beda sie wtracac to zatrzymasz to info dla siebie. jak bede sie stawiac to im powiedz ze puscisz plotke na osiedly ze sie ich corka puszcza, abo ze napiszesz do innych jechowcow i jestes zabezpieczony kurwa, na wszystkie fronty. ci ludzie bardzo przejmuja sie tym co inni o nich uwazaja, szczegolnie ich bracia sekciarze - wykorzystaj to madrze. no dobra, spierdalam bo johnny mi sie spali do konca a zem sie jeszcze nie sztachnal.. nie kupujce husara.. kurwa. pozdro600!

Gość Troche szczescia
wszystko spoko a jak ja wyjebia z chaty a ja jej teraz nie moge zapelnic bytu to jej zrobie przejbke... :D uswiadamiam jej i ona by chciala zminic wiare ale kurwa.... ten wlasnie stan majatkowy sie liczy. potym odrazu ja wyjebia z chaty...

Gość elo ziom
no, i kurwa, powiem ci zes z sensem teraz sie wypowiedzal!

Gość Troche szczescia
Ty chyba zajebie jakaś bombe tam pod ich zgromadzenia oglądałem program ja pierdole... jakie ta są świry... Wziasc i zajebać. A dla czego ja muszę mieć tak przejebane?? ehem nie wiem ale wiem co juz zrobię.... Zrobie sobie certa spawacza za nie dlugo i spierdalam na wynajme....z kumplem bedziemy mieli rachunki na pol 2 pokojowe dam rade..... nie mam innego wyjścia bo ja kocham:(

Gość Troche szczescia
Dobrze ja lecem spac jak ktos wpadnie na jakis pomysl prosze napiszcie:( chodz i tak juz nie ma innej opcji

Gość admekkkk.y
ODPUSC SOBIE JEHÓWKĘ.JEHOWI TO ZLI LUDZIE.UDAJĄ TAKICH STRAZNIKÓW MORALNOSCI A WSZYSTKO FAŁSZEM OWIANE.UCZĄ SIE SLEPO TEJ SWOJEJ BIBLII ,MAJĄ ZAKAZ ZADAWANIA PYTAŃ,UBIERAJĄ SIĘ W CIUCHY Z DARÓW ,ZEBY LEPIEJ WYGLĄDAC JAK ZAPUKAJĄ DO TWOICH DRZWI.JEHOWCY SĄ JAK ZARAZA,ROZWALAJĄ PANSTWO OD ŚRODKA.ZWYKŁA SEKTA I BAGNO.POWINNI ZEBRAC ICH W JAKIEJS DUZEJ HALI I POTRAKTOWAC CYKLONEM B.

Gość Troche szczescia
Ty widze nie zrozumiales.... Moja dziewczyna nie chce zyc tak jak oni a jak sie na to wyprze to ja wyjebia z chaty a ja jej nie moge zapwnic teraz miejsce zamieszkania... nie zostawie jej bo ja kocham Jak jestem z nia to moje zycie nabiera sensu i szczescia:( Ja i tak sie nie poddam

Gość Troche szczescia
Tak chodzi w ten sposob odnowilismy nasza znajomosc z pisakownicy

Gość Troche szczescia
Przyszedłem nie dawno do domu...Pilem pod problemu moze ktos ma jakis pomysl?

Gość Crosser
Nie masz sensu szukac odp na tym FoRuM. Tutaj tylko o pierdoleniu rozmawiaja i sie nasmiewaja. Powodzenia z zyciem mlody mam nadzieje ze ci sie uda:(