Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faustynaaaabbbbbb

w sobote ide na dyskoteke i mam pytanie.

Polecane posty

Gość faustynaaaabbbbbb

w sobote ide na dyskoteke. dawno nie bylam, nie mam sie kogo poradzic a mam kilka pytan. jak mam sie ubrac, uczesac, umalowac? nie chce wygladac zwyczajnie, bez wyrazu, normalnie. ale tez nie chce byc zbyt "przerysowana", wypindrzona itp.. chce wygladac elegancko, uwodzicielsko, nawet seksownei, ale z klasa... dodam ze mma wlosy ciemny blond sredniej dlugosci. figura w miare normalna z tym ze duzy biust. aha i makijaz bedzie musial byc mocny bo na codzien sie maluje.. mam problemy zcera ;/

Gość dsfgsdgsdfgsdfg
O szyt jakie pytanie hehe :P

Gość prawdziwy facetzjajami
obciagaj jak najwiekszej ilości facetów, z wytryskiem na twarz, to cię cera poprawi

Gość maliboo.
nie przejmuj sie tak tym co jest trendy wloz to w czym wygladasz zniewalajaco i w czym sie dobrze czujesz

Gość faustynaaaabbbbbb
up

Gość faustynaaaabbbbbb
a majtki jaki kolor? czy moze lepiej w ogóle bez majtek?

Gość paulinuchaaaaa
ile lat masz autorko?13scie.?

Masz na imię Faustyna?Nie,no bardzo ładnie,nareszcie jakąś Faustysię spotkałam!O takie rzeczy nie pytaj pospólstwa,co się na kafeterii mnoży,bo tu co piąty użytkownik jest niewyżytym erotomanem,jak po powyższych postach się wnioskuje!

wejdź sobie na jakaś stronkę gdzie pokazują zdjęcia z dyskotek. Wybierz dziewczyny która wyglądają najbardziej sensownie i kieruj się nimi. Wiesz nie doradzi ci nikt nie znając Cie.

Gość albo idź na spacer w piątek
POD dyskotekę i będziesz mogła oblookać naocznie ps. ubierz się jak najbardziej seksownie 🖐️ myślę że i tak będziesz wyglądać przy tych lasiach jak stara krowa :P 🖐️