Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandałowa Asia

Problem z załatwieniem się

Polecane posty

Potocznie mówiąc zatkało mi 'kakao'. Nie mogę się załatwić choć mi się chce. Czy ktoś zna domowy sposób na taką przypadłość? Chodzi mi raczej o coś co zadziała miejscowo (najlepiej coś doodbytniczego) gdyż jakiekolwiek herbatki i zioła kiepsko działają. Chodzi mi o jakiś domowy sposób a nie lekarstwa z apteki.

Gość AniołkowaCzerwień
:D

Gość prawdziwy facetzjajami
daj się wyruchać w dupcię, samo sie odetka

Gość ...domi
ogladnij sobie jakas komedie taka zebys okropnie sie smiala mi to pomaga zawsze lece do klopa

Gość szkrabku
małym dzieciom, niepoważni ludzie wkładają termometr do pupy... ponoć pomaga, choć ja bym tego swojemu dziecku nie zrobiła. mimo wszystko polecam Ci kupienie w aptece mikstury propolis plus (o ile nie jesteś uczulona na miód). ta mikstura bardzo dobrze poprawia pracę jelit, więc zaparcia nie powinny się powtarzać. no i raczej unikaj ciężkostrawnych potraw

Gość pani domu
kubek maślanki lub kefiru

Gość teorie spiskowe.
komentarze i porady, na internecie o kant doopy rozbic raptem wszyscy sa psychologami, socjologami i wszelkimi specjalistami roznych dziedzin chociaz na niczym sie nie znaja.

Gość moze i chujowa metoda
ale mi pomaga. jak mnie przytka, a czuje ze w srodku mam tego od cholery to wsadzam sobie paluszek tam, cos na zasadzie tej metody z termometrem.. niestey czasem trzeba sobie pomoc. potem juz czuje ze samo mi sie chce i ide sie normalnie zalatwic