Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziunia:)))

swoboda seksualna

Polecane posty

Gość Madziunia:)))

Drogie panie czemu tak jest że jak facet zaliczy 2 kobiety na imprezie to jest kozakiem a jak kobieta lubi seks i zaliczy 2 facetów to już jest dziwką.......czemu??

Gość matacz ,,,.....
zwaz kto tak jednak mysli ? jak juz dojdziesz do tego , sama uznasz , ze nie warto sie głowy tym zaprzatac , Jednak cos w tym jest , ze mezczyznie wiecej wolno i wypada nizli kobiecie , to dalej tkwi i jeszcze dlugo tak bedzie .

Gość nie znam ludzi którzy tak myśl
ą, a i Ty lepiej nie zadawaj się z takimi.

Gość matacz ,,,.....
ktos kiedys intymnosc zamknoł w stalowych ramach i wyrwac ja z tamtad nie bedzie , albo jak na razie nie ma sposobu , bo zbyt wielu obarczonych jest zazdroscia ktora jest swietnym straznikiem owych stalowych ram , jak i duma - druga strazniczka . Czyz nie bylo by pieknie gdyby było inaczej _ podchodzi do mnie kobieta mowi mi ze chce sie ze mna kochać a ja mówie tak lub nie ... i odwrotnie :) podchodze do kobiety mowie jej chce sie z toba kochać i ona sie zgadza - jest to tak normalne jak poproszenie na balu do tanca . było by fajnie ?

Gość to tak jak żona zastaje męża w
sypialni z kochanką to jest KONSTERNACJA a jak mąż żonę to juz niestety KURE STWO ! 😠 nie musze dodawac ze to oczywiście teorie samcze :P

Kobieta nie zalicza, tylko jest zaliczana - taka jest subtelna różnica 🖐️ A poza tym - jeśli jeden kluczyk pasuje do kilku zamków, to jest to dobry kluczyk. Ale jeśli jeden zamek można otworzyć kilkoma kluczami, to ten zamek jest do dupy :o