Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddddduipa

czy imię faceta ma znaczenie|????

Polecane posty

chodzu mi jak ponzajecie nwoego kolesia np nie osobiście a w internecie, ja ole normlan eimiona, nawet te pospolite niz jakiś \Sławomir, Tpbisz, Dominik:/ oczywiscie jak poznam to to w ogóel przestaje byc istotne ,a le jakośtak 1 wrażenie, tez tak macie?

Gość ginna77
w tak krótkiej wypowiedzi tyle błędów. Tak trudno było przeczytać przed kliknięciem wyślij? Tego się czytać nie da.

Gość wróć tu jak wytrzeżwiejesz
dziecko :O

sorryy, często zdarzają mi się literówki

Gość czesto zdarza ci sie golnąć
tez ... Imie nie ma znaczenia ale znaczenie ma za to jaką facet ma dziewczyne Takiej jak ty nigdy w życiu nie chciałbym mieć ...:O

Gość oczywiście ze ma znaczenie
pamiętajcie o tym mamuśki - jak nazwiecie synka Wikuś to możecie już go przepraszać za to, że nie ma szans u mojej córki Lenki.

Gość ginna77
Skoro Ci się często zdarzają to można poprawić po napisaniu, przeczytać jeszcze raz, a nie tak wszystko w pośpiechu. Imię jeszcze nigdy mnie nie odstraszyło. Ale muszą to być polskie imiona. Mnie odstraszają wszelkie imiona zaczerpnięte z zagranicy i na siłę spolszczone. Ale każe polskie imię jest dla mnie w porządku:) Lubie zarówno starodawne jak i te bardziej współczesne

Gość HHHHHHHHHHHHHWSSWW
UP

Gość noo najlepiej jak u koleżanki
a klasie jest chłopaczek ...:D uwaga .. Roland a nazwisko ma tak polskie ze az smiesznie brzmi z imieniem i chłopak sie zwyczajnie wstydzi W klasie wołają go Romek -bo tak sam chciał :D :D a jego nazwisko jest na wszystkich skrzynkach pocztowych jako przykładowe