Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetka filmowa olaaa

co to za film??moze go znacie...ja nie znam tytulu:(

Polecane posty

ilm widzialam kiedys w tv..dosc dawno bo kilka ladnych lat temu...pamietam jedynie glowny watek filmu: bohaterka jest pani psychiatra,ktora pewnej nocy zabija meza badz partnera swojej pacjentki. jest to mporederstwo doskonale-bo nie ma zadnych sladow zbrodni...gdy policja trafia do jej domu ma swietne alibi-ze niby cwiczyla w domu itd.. gdy zabija meza pacjentki rozbiera sie do naga gdzies kolo jeziora..tyle pamietam z filmu. szukalam na necie i bez skutku...moze ltos z Was wie jaki to tytul

Gość qwertyuioawesd
nic mi nie przychodzi do glowy ale ja bardzo dobrez filmy znam podaj jeszcze jakies dane -nowy film stary -jak wygladala aktorka moze cos sie przypmini...jest taka scena w 'eye of beholder' ale reszta nie pasuje wiec nie to... http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

nie wiem ile lat moze miec ten film ..ale mysle ze 2001-2006..aktorka ktora gra psychiatre-piekna ciemnowlosa szcupla kobieta,mieszka w dosc nowoczesnym domu.najbardziej pamietam ta scene nad jeziorem w parku czy cos takiego gdzie ona zeby nie zostawic sladow ukrywa chyba to cialo calkiem naga..aa wlasnie. jest na koncu scena w ktorej ona spotkala sie w aucie chyba z jakims facetem policjanetem ktory podejrzewal ja ale nie mial dowodow-ona wyciaga noz..on w szoku a ona kroi mu tort urodzinowy...

Gość zetkaaa
znajde ci tytul tego filmu tylko zajrzyj tu za jakies 15 minut. A mam pytanie czy to byl film amerykanski?

nie powiem na 100% czy amerykanski...ale raczej tak. i dzieki ze mi pomozecie:) bardzo mi zalezy na tym filmie,

Gość sedfghkjlzfgh
czy jestes pewna ze to nie 'eye of beholder' z ashley judd? chociaz zupelnie nie pasuje co reszte piszesz ale poszukam tez...

nie to ie oko obserwatora niestety....

znalazlam na innym forum opis tegpo samego filmu: Jakies 3 albo 4 lata temu oglądałam film al nie pamietam tytułu...ta aktorka w filmie ma dlugie ciemne wlosy podobma do sandry bullock pracuje w szpitalu zabija faceta nozem w parku . czeka na niego rozbierajac sie z ubran zeby sladow zadnych nie zostawic, w domu zostawia wlaczony glosno telewizor a w popielniczce spala kawalek kartki ze niby popiol. błagam o szybką odpowiedż.! moze to ulatwi sprawe

Gość sedfghkjlzfgh
czy pamietasz co ona robila po mordestwie przez reszte filmu albo jaka byla jej motywacja?

Gość fanka filmów
zadaj to pytanie na filmwebie na forum tam zawsze ktoś się znajdzie kto zna dany film. Jeszcze się nie zdarzyło aby tam nie wiedzieli :)

Gość sedfghkjlzfgh
mozesz dac link do tego opisu na forum?

ale to bylo w gothica...a to tez nie ten film. aktorka byla biala kobieta

Gość misialska
GOTHIKA oczywiście

Gość vitalianka
nie wiem ja nie kojarze takiego filmu....-_--

Gość zetkaaa
uwielbiam grzebac w necie w poszukiwaniu tytulow :) Ale tutaj niestety nic nie umiem znalezc. Sama juz jestem ciekawa co to za film.

Gość sedfghkjlzfgh
jak bys podala jej motywacje zabicia moze by sie udalo czy pamietasz

o ile dobrze pa ietam to ona zabila meza swojej pacjentki..czy cos takiego

Gość zetkaaa
A aktorke kojarzysz z innych filmow? Czy jakas malo znana?

Gość no i bede mamusia:)))
niestety nie...pamietam tylko ze bardzo ladna kobieta..jasna cera,ciemne piekne wlosy spiete w kucyk...takie specyficzne rysy twarzy...

Gość no i bede mamusia:)))
sorki za zmiane nika ale...to nik z innego forum..bo wlasnie sie dowiedzialam ze mamusia bede:))) za jakies 8 mies:)

Gość zetkaaa
To z innego forum. Byc moze o tym samym filmie. "Witam, poszukuje filmu, który opowiada o tym jak pani psycholog prowadzi rozmowy z jakąś prostytutką. W czasie tych rozmów okazuje się, że klientem owej prostytutki był kilka razy mąż pani psycholog. Ta postanawia go zabić. Pamiętam scenę jak zginął: mąż wyszedł biegać, ona poszła za nim do parku, rozebrała się stanęła za nim (on stał nad brzegiem stawu/jeziora/wody) i od tyłu jednym pociągnięciem noża podcięła mu gardłu, zapakowała w folię, ubrała się i wróciła do domu. Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc odnaleźć tytuł filmu, byłabym bardzo zadowolona:))" Gratulacje dla autorki! :)

Gość faustynaaaabbbbbb
fatalne zauroczenie?

Gość AESDFGJKL
CZY JEST TAM KURWA MAC KTOS

Gość sssssssssssssssssssssssssss6
KURWA MAC

Gość dddddddffffffffffff
KA KAKAKAKKAKAKAKKAKAKAK

hej pomozcie. ogladalam kiedys dobry horror. byla sobie rodzina malzenstwo i ich maly syn on sie utopil w stawie a jego matka zeby zapomniec wyjechala chyba nad jezioro czy mozedo domku letniskowego niedaleko byla latarni w ktorej mieszkal jakis chlopak z ktorym rozmawiala potem sie okazalo ze nie mozliwe ze z nim rozmawiala bo on juz dawno nie zyje. kojarzycie moze cos takiiego ??