Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta z pytaniem

Dziewczyny co myslicie o tym tescie

Polecane posty

Gość Kobieta z pytaniem

Dziewczyny kochalam sie z mezem w trzeci dzien okresu mam cykle regularne 29 30 dniowe( bez zabezpieczenia) Zrobilam test 17 dni po stosunku czy wynik mozna uwazac za wiarygodny?( wiem ze szanasa jest nikla podczas miesiaczki na ciaze jednak dziwnie sie czuje) d

Gość Kobieta z pytaniem
?

Gość nie będzie wiarygodny
bo nie należy liczyć od stosunku tylko od owulacji.

Gość Kobieta z pytaniem
Tak ale jesli nawet to chyba mala jest szansa na ciaze poniewaz kochalam sie podczas miesiaczki i raczej plemniki nie przetrwaja do owulacji?

Gość a z jakiego tematu się
No szansa jest mala ale zawsze jest to tak samo jakby gdybyć czy kochając się bez gumki i dochodząc poza jest szansa... taka sama tu jak i tu

Gość kojojlj
Mojej koleżanki ciotka chcac miecc dziecko musiała sie kochać właśnie w trakcie miesiączki miała monitoringi i tak wyszło ale ma 3 dzieci. Z tego co wiem to bardzo żadkie są takie przypadki zajścia w ciąze podczas miesiączki

Gość Kobieta z pytaniem
Wlasnie nawet tak mysle ze jesli nawet u mnie bylo by tak ze moge zajsc w ciaze podczas okresu to byo by i w tej okolicy jajeczkowanie to pewnie i test by juz pokazal ciaze?

Gość Kobieta z pytaniem
Pozostaje czeka w stresie

Gość Kobieta z pytaniem
Moze ktoras ze staraczek ma jakies zdanie na ten temat;_

Gość balonówaaaaaa
No ale podczas okresu nie masz owulacji, więc szanse na ciążę są równe zeru. Na pewno nie jesteś w ciąży.

Gość balonówaaaaaa
Ja jak się starałam to też często dziwnie się czułam, a ciąży nie było.Jak zaszłam wreszcie, to wcale się dziwnie nie czułam, tylko normalnie, jak zawsze.

Gość balonówaaaaaa
No a nie napisałaś, jaki ten test wyszedł.

Gość Kobieta z pytaniem
Test wyszedl negatywnie Ja sie nie staram w sumie ale jakby bylo to bym nie plakala:) maz byl weekend w Polsce i dlatego wiem dokladnie ze bylo w tym miesiacu tylko ta jedna szansa i jesli wtedy nie pyklo to npaewno nie moge byc w ciazy

Gość balonówaaaaaa
Tyle że podczas okresu to żadna szansa. Musisz przydybać męża na innym etapie cyklu,albo jedź do niego.

Gość Kobieta z pytaniem
Maz zjezdza do polski za pol roku i wtedy mielismy sie zazczac starac ale nie zabezpieczalismy sie tez bo gdyby byl bobas bysmy sie cieszyli:) Tez sadze ze nie jestem w ciazy bo byl to 3 dzien okresu i pozniej jeszce dwa dni krwawilam po..wiec szanse nikle. le kilka dni potem zaczal mnie bolec jajnik jak przed @ wiec myslam moze cos jednak wyszlo he potem stwierdzilam ze je chyba podziebilam bo po dwoch dniach przestalo. Pozniej czulam sie slabo mdlosci itd( ale chyba ze stresu bardziej) i teraz zaczynaja mnie znow jajniki bolec i piersi mam powoli obolale jak przed okresem. Ale w sumie to mozliwe ze juz przed miesiaczka gddyz zostalo do niej jeszce kolo 8 dni.

Gość Kobieta z pytaniem
:) mam chyba ciaze urojona bo objawy sobie wmawiam a test pokazuje co innego mysle ze prawde bo minelo juz ponad dw tygodnie od stosunku