Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Prezent urodzinowy dla chłopaka do 500-600zł

Polecane posty

Gość kardashia

Odłożyłam trochę pieniędzy na prezent urodzinowy dla chłopaka. Jesteśmy razem już bardzo długo i dostał już ode mnie sporo rzeczy więc jednym słowem ma już wszystko czego potrzebował. Za miesiąc ma urodziny co mu mogę kupić? W tym roku przeznaczyłam na to sporą sumę bo 500-600zł. CO dobrego można za to kupić z czego on mógłby się ucieszyć? Pytanie do Panów z czego bylibyście zadowoleni lub co byście sobie kupili gdybyście mieli do dyspozycji taką kwotę. ???

Gość to już niezła kwota
może zegarek?

Gość kardashia
To wyżej to podszyw!!! Z reguły zawsze kupowałam za 100zł prezent ale pomyslałąm ,że w tym roku mogłabym kupić mu coś lepszego,coś co mogłoby się przydać bardziej niż koszulka,perfumy itp tylko nie bardzo wiem co....

Gość kardashia
Zegarek dostał rok temu na gwiazdkę...

mam taki sam problem... mój mąż ma urodziny za 2 tygodnie a ja dalej nie wiem co mu kupić :) zegarek już ode mnie dostał, perfumy już nie raz mu kupowałam, maszynkę do włosów kupiłam też........ zastanawiam się teraz nad tą golarką : http://allegro.pl/golarka-philips-nivea-coolskin-hs-8440-dozownik-i1411793878.html może któryś z panów ma taką i mógłby się podzielić doświadczeniami :)

Gość a może wyjedźcie gdzieś razem
na weekend? zorganizuj wszystko, zapłać?

Gość kardashia
Z tym weekendem to jest niezły pomysł tylko nie wiem gdzie można by było ten weekend za 500zł spędzić? Tym bardziej w zime... w lato jest łatwiej można nad jezioro chociażby jechać...

Gość kardashia
może pojedziemy do Tunezji

Gość Ekspert_Philips
Ambrama, Mając do dyspozycji większą kwotę na zakup prezentu dla swojego męża, golarka jest jak najbardziej dobrym pomysłem. Tym bardziej, że mężczyźni lubią dostawać prezenty praktyczne a patrząc na Twoje wcześniejsze wybory Twój mąż również. Golarki marki Philips cieszą się duża popularnością wśród mężczyzn i są pozytywnie oceniane. Na jednym z serwisów znalazłem opinię pana Adriana, który pisze: „Ogólnie polecam golarkę. Wygląda super. Działa bardzo dobrze.. Ze swojej strony chciałbym Ci jednak zwrócić uwagę na najnowszą serię marki Philips Senso Touch 2D. Podobnie jak model wskazany przez Ciebie, posiadają one trzy ruchome głowice i możliwość golenia zarówno na mokro jak i sucho, ale w przypadku RQ1160 dodatkowo wyposażone są w specjalne urządzenie z systemem Clean&Charge. Po włożeniu do niego golarki, urządzenie czyści głowice golące w specjalnym płynie, dzięki czemu optymalizuje się czas eksploatacji głowic golących. Gdybyś miała jakieś szczegółowe pytania, to pisz na ekspert@philips.com. Chętnie pomogę. _________________________________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość izia87
jak lubi grać to kup mu psp teraz mozna ja przerobić i z neta gry ściągać:)mój by sie ucieszył ale sam sobie kupił:)

Gość dysk przenosny
1 TB ;)

Ja dalam mojemu mezowi bilety na koncert Dzem :) Za kilka dni graja w naszym miescie :) Poza tym zafundowalam Mu tatuaz :) Juz drugi :) Zalezy co lubi Moze jakas dobra ksiazke albo album albo fajny telefon albo cos do komputera jesli lubi grac to moze fajna gre Dobre perfumy Dla mnie zawsze Armani byly najlepsze Eleganckie dlugopisy Skorzana kurtke Markowy alkohol jak pije Skorzane rekawice Jak ma motocykl np te skorzane torby - sakwy :)

Gość szuka frajerki
facetom nei robi sie takich prezentow drogich, max. 100 zl i to i tak uwazam za gruba przesade!