Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretarka malozarabiajaca:(

ile zarabiacie wpiszcie zawód i zarobki, szczerze!

Polecane posty

Gość no to nie dziwota
że służba zdrowia schodzi na psy skoro pracują tam takie cwele

Gość lektorka jęz ang
3500-5000 netto

Gość hgbnjjhunmnjm
no to nie dziwota - o co ci chodzi ?

Gość pracownik banku ....
/ specjalista w centrali banku/ 1530 zł netto / + premia miesięczna w granicach 300- 400 zł netto/

Gość a ja tam, na socjalu siedze
a ja na zwolnieniu juz 2 miesiac 700zł , zarabiałam 1600, reszta pod stołwk al e zycie sie tak potoczyło i musze byc na zwolnieniu tam nie wracam juz.Mam mieszkanko wynajmuje ja za 2000tys z czego czynsz 400, al e zostaje pare złoych , maz ok 4-5zarabia- jaks ciagniemy:) ale tak chata nie raz mi zycie uratowała.

Gość j_ulka
Ale jesteście dziwni, każda praca jest potrzebna. I pani w dziekanacie - do kogo z błaganiem zwracali by się studenci, którzy nie mogą zaliczyć semestru. I pani sprzątaczki która czyści kibelki. I napuszonego bankowca który łaskawie udzieli kredytu. Dzięki nim świat jest taki różnorodny ;) ihihih

Gość ptasiek nastraszony
Pracuję w Departamencie Uprawy Porów Analnych ( D.U.P.A) w Ministerstwie Rolnictwa przy taśmowej produkcji Samobieżnego Pora z Dubeltową Kompresją ,spełniającego PN-R-24567/07 Ministerstwo Przemysłu Ciężkiego, gwinty przeciwskrętne kompresyjne, średnice stałe Polski Komitet Normalizacji I Miernictwa z roku 1967.

Gość j_ulka
ptasiek - dobry jesteś!

a podobno to ja jestem najwredniejsza na tym forum , fakt czasem niektórych wkurzyłam , ale ptasiek przebija wszystkich chamstwem i wulgarnością , wstyd mi za niego bo to podobno ta sama branża

Gość ptasiek nastraszony
Na oczach przerażonej rodziny zjadam chińskie kalkulatory, wmawiając wszystkim że to gofry.

Gość pipddddd
nie schlebiaj tak sobie starucho. jestes po prostu glupia. starasz sie byc wredna, ale ci nie wychodzi.

Gość ptasiek nastraszony
Gdy podczas golenia fałszuję do wtóru arii operowych primadonny Senyszyn odtwarzanych z zardzewiałego patefonu mojego prapradziadka Idiosynkrazego Kalesona Jr, mój naprężony członek wystukuje o umywalkę morse'em kod Fibonacciego odbierany przez znajdujący się w Pałacu Prezydenckim dekoder TV Trwam jako protokół z tajnego zebrania opozycji zwołanego w dworcowym wychodku.

Gość moja mam jest salowa
salowe robią więcej niż tylko sprzątają,w wielu szpitalach salowe to pół-salowe a pół-pielęgniarki pomagają pielęgniarkom przy pacjentach(mimo że to wcale, a wcale nie leży w ich obowiązkach, ale niestety tak już się przyjęło ) myją, karmią, przebierają itd. pielęgniary się nimi wysługuję często, więc tym bardziej powinny więcej zarabiać, u mojej mamy też na szczęście była podwyżka i planowana jest kolejna - bo tyle ile zarabiały jeszcze kilka lat temu jest to naprawdę były wręcz śmieszne pieniądze w porównaniu do tego co robią

Gość te Muzeumianka ./..
cyt: dziekanacie bo latam z papierami w ta i spowrotem kto cie tam kurwa przyjal, jak ty nawet jezyka polskiego nie znasz ??

Gość chaty sprzedaję
3500 brutto + prowizje za mieszkanie 500 za jedno - sprzedaje się w zależności od okresu 0d 4 do 8 miesięcznie.

hmmm... przedstawiciel w nowej firmie z językiem nimeickim 1500 na rękę..możliwość podwyżki

Gość 222222
analityk sprzedaży duża firma - 3500 brutto

Gość asystentka dyr
2.500,00 netto miałam teraz propozycje pracy za 3.600,00 ale dojazd za daleki i nei dałabym rady córki zaprowadzić do przedszkola

Gość Alfa-holik
ja pracuje jako Mistrz Działu Przygotowania Pojazdów w salonie Alfa Romeo i zarabiam 1900 na ręke + premia czyli ok 2500 na ręke

Gość Czarny kartofel
Ja też sprzedaje domy a zarabiam 2000 netto :O

Gość bida az piszczyyyy
ludzie dlaczego wy z wykształceniem i jezykamiPROSTYTUUJECIE SIE ZA 1000-1500ZŁ??? DLACZEGO NIE WYJEDZIECIE CHOXBY ZBIERAC ZIEMNIAKI ZA GRANICE?? ZA KONKRETNY GROSZ?? DLA MNIE WSTAWAC RANO ZA TYSIAKA TO JAWNA PROSTYTUCJA.POWINNO BYC MIEDZY FILMAMI TAKI FOLDER PUSZCZONY'' NIE BADZ DZIWKA NIE PRACUJ ZA 1000ZŁ''

Gość to jaaaaaaa
ja 2500 facet 5-7 tys

Gość sadwerrerew
3500 netto, czyli 4800 brutto

Gość IGNORUJCIE TEGO
IDIOTE TEMAT ciekawy nie dajcie go zepsuć przez jakiegoś kmiota

Gość j_ulka
niech sobie chłopak ulży widać że mu się nudzi i chcę być zauważony

właśnie zauważylam że nick nie nawiązuje dyskusji tylko wyrzuca z siebie ten nienawistny bełkot

Gość obiektywna opiiiniaaa
a ja się zgadzam z ptaśkiem, a niby ile ma zarabiać ktoś kto cały czas albo zanosi jakieś papierki albo drukuje coś do komputera? no straaasznie ciężka i męcząca praca - cały dzień na dupie siedzieć, zero stresów i wklepywać gotowe dane, na więcej niż 1500 - 2000 taka osoba nie zasługuje oczywiście mowię o takiej przeciętnej sekretarzynie itd. bo co innego jeśli jest to naprawdę jakaś duża firma i jest sie zastępcą dyrektora czy coś