Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny facet786786

Skorzystłem z tego serwisu:( Moja żona wyznała mi wczoraj że była prostytutką:(

Polecane posty

Gość Wilcze wycie
Jestem w tej samej sytuacji, moja żona to samo mi wyznała. Mamy małe dziecko, mieszkamy razem. Najgłupsze jest to, że jej pieniądze z prostytucji bardzo nam pomogły.

Że też są tacy co to tolerują. Brak jaj totalny... :o

Gość gggdgd
Wilcze wycie Jestem w tej samej sytuacji, moja żona to samo mi wyznała. Mamy małe dziecko, mieszkamy razem. Najgłupsze jest to, że jej pieniądze z prostytucji bardzo nam pomogły." Czy tacy kretyni istnieją czy jaja sobie robisz:O

Gość 234432234
no też mnie to zastanawia

Gość pieniądze nie śmierdzą, a te
są uczciwie i przyjemnie zarobione. Jak ci żal, to wsadź sobie w du.pę pal i nim o ziemie wal. Amen, i dupa jeża.

Gość tez bylam
i co z tego ?! Kocham swojego meza ,ale mu tego nie powiem. to co bylo wczesniej przed tym jak go poznalam to przeszlosc..nie rozumiem po co twoja zona ci to powiedziala po 7 latach...bo raczej nie ma sie czym chwalic....

Gość a ja nie rozumiem takich kurew
prostytutka, nigdy nie zrezygnuje ze swojego zawodu, to choroba. jesli wziąłeś sobie za żonę taka kobietę, to współczuję. tłumaczenie, że to było przed waszym ślubem też jest dla mnie nienormalne bo włąśnie przed ślubem omawia się sprawy wierności i stałości małżeńskiej. nikt nie zmusza nikogo do małżeństwa, a ta kobieta skłamała. to, że sie teraz przyznała i do aborcji i do prostytucji nie wynika z tego, że ona się "przyznała" bo nie może zajść w ciążę, tylko przyznała się bo wie, że ma męża idiotę, który łyknie wszystko. żaden szanujący się mężczyzna z prostytutką ślubu nie weźmie bo będzie się bał, czy ta jego prostytutka nie chce wrócić do zawodu. twoja żona-prostytutka być może do zawodu wróci z ulgą, dlatego się przyznała, i nie wynika to z chęci bycia dla ciebie lojalną czy prawdomowną, ale z chęci mówienia o tym głośno bo ty byłeś przez te wszystkie lata ślepy, albo głupi. a swoją drogą - piszesz prowokacje, które zdarzają się w życiu, choć na pewno nie do tego stopnia :D

Gość erger
kobiety to szmaty pierdolone wiec w cale mnie to nie dziwi twoja zona chociaz kase miala z tego

rozbraja mnie myslenie "skoro ci powiedziala, to juz nie jest winna, przyznala sie do kvrestwa bo cie kocha, powinienes jej wybaczyc, pewnie jeszcze wspierac i pocieszac". Nasza przeszlosc swiadczy o nas, a bledy przeszlosci pokazuja jacy jestesmy na prawde. Jakos niektorzy ludzie umieja w mlodosci nie popelniac takich "drobnych" bledow jak kvrwienie sie. Jeszcze smieszne tlumaczenie, ze "nie wiesz jaka byla jej sytuacja, moze musiala"- haha, no jak chce sie zyc ponad norme ale pracowac sie nie chce to trzeba dvpa pracowac. Jak slusznie ktos zauwazyl- szukasz rady na forum na ktorym najgorzsze zdrady, kvrestwa i klamstwa ze strony kobiet zawsze znajda wytlumaczenie i wymowke a facet zawsze jest tym zlym, lepiej pogadaj szczerze z kumplem. Jako facet powiem ci szczerze, ze NIGDY nie wybaczylbym czegos takiego, rozwod natychmiast i urwanie kontaku. Ale sam fakt ze pytasz tutaj swiadczy o tym, ze powoli zaczynasz sie lamac, wiec juz przegrales. Aha, i w jej szczerosc nie za bardzo wierze, moze w waszym otoczeniu pojawil sie byly klient wiec woli powiedziec ci pierwsza. Prostytucja to zawod, kvrestwo to wybor podjety swiadomie, z pelna odpowiedzialnoscia za konsekwencje. Taka kobieta jak twoja to koszmar kazdego faceta a ilosc jej klamstw tylko potwierdza fakt, ze jesli z nia zostaniesz, to do konca zycia bedziesz nikim, bedziesz budzil sie z ta mysla, zasypial, w trakcie seksu bedziesz myslal o jej partnerach- przepraszam, klientach, nigdy nie bedziesz pewien, czego jeszcze nie powiedziala albo czy nadal nie klamie, kazdy dzien, godzina, kazda chwila z nia bedzie jedna wielka meka. Wolalbym na twoim miejscu byc sam nawet do konca zycia niz z taka kvrwa. Przemysl to, i lepiej obgadaj to z jakims facetem, a nawet na jakims meskim forum, bo tu za chwile sie dowiesz, ze to twoja wina i reszty facetow i ze wlasciwie to ty ja powinienes przeprosic i blagac o wybaczenie.

Gość ghop siup
. :/

Gość bardzo wsp;olczuje,
musi byc straszna egoistka

Gość gość
bardzo mily chlopaku masz malenka kuska a chcesz sie wyzyc na kims innym.Jesli chcesz wejdz na moja strona ,wtedy zobaczysz jak wyglada zycie .Zpowazaniwm DUPKUjozef

Gość gość
No i co z tego? :D Btw upodlaja sie te w Biedrze albo kelnerki, ktore maluja usta i usmiechaja sie do klientow za 5zl napiwku:D

Gość gość
Dzisiejsze kobiety są rozwiązłe więc albo to akceptujesz albo lepiej nie wiąż się z kobietami. Wiem jak to boli bo moja żona była w przeszłości prostytutką w niemczech, żona mojego kolegi miała ponad 40 partnerów seksualnych przed ślubem z nim itp. Takie są po prostu dzisiejsze kobiety i tyle.

Gość gościnieccc
pociesze cie .... 3 dziennie razy 5 dni daje 60 w miesiacu. rok to 720 k***sssów. trzy lata to 2160 ..... gratulacje. tyle róznych pałek oblizanych, tyle litrów nasienia na ciele lub na połyk bo wiadomo dopłacasz i jedziesz oral bez gumy. ciekawe kiedy spotkacie jakiegos jej klienta.