Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam Was bo nie wiem

Jaki problem ma mój mężczyzna?

Polecane posty

Jesteśmy razem ponad 2 lata. Mięta była od początku. On ma bardzo dziwny stosunek do mojej osoby; -typ dominujący, zadzwonię do niego pierwsza to mówi, że go ograniczam i jestem zaborcza, zakłada topiki na forum, jak wyleczyć swoją dziewczynę, -gdy nie dzwonię mówi, że jestem oziębła i to on zawsze musi wyciągać pierwszy rękę, - jestem skrytą osobą, miałam bardzo przykry wypadek w przeszłości, opowiedziałam mu o tym, on założył topik na forum z zapytaniem czy mi wierzyć, czy to moze byc prawdą czy ja nim manipuluję? Powiedźcie mi co z nim jest?

up

Gość ujhfd
on jest impotentem albo masturbantem

Gość 7uhu7h7
hmm typ lekko paranoiczny niepewny siebie, nieufny ale sppragniony wladzy i dominacji

Gość paulinuchaaaaa
Zapytaj sie go wprost o co mu chodzi.Np z tym dzwonieniem...jak Ty nie zadz pierwsza źle a jak zadz też źle...poza tym jakoś dziwwnie zakładać topiki facetowi nie wiem to jest śmieszne dla mnie...ile on ma lat.?!

38 lat ma. Nieustannie mnie sprawdza, przetrzymuje, wystawia moje uczucia na próbę. Ja w pewnym momencie nie wytrzymam. Jak jestem blisko to się odsuwa, jak ja łapię dystans to lata za mną. Co mu jest? Skąd się to bierze?

Gość 7uhu7h7
wg terminologii bridget jones jest emocjonalnym popaprancem :P

Gość i ty sie jeszcze zastnawiasz??
jak jesteś kretynką to się męcz z idiotą. większego cepa nie widziałam.

Gość paulinuchaaaaa
Po 2 latch tak sie zachowywać?dorosły mężczyzna?coś z nim nie gra na moje oko...jakis niedojrzaly emocjonalnie typ.a Ty ile masz lat?

Gość branja717
to jest niezdrowe dla Ciebie, musisz z nim porozmawiać, ale nie ulegaj gdy powie, ze dosyć tematu. zmuś go siłą, jak nie idzie inaczej, by wysłuchał wszystkiego co masz mu do powiedzenia, niech to przemyśli. powiedz, ze jest Ci źle, bo nie wiesz, jak masz się w końcu zachowywać. powinien coś zrozumieć i się poprawić, a jak nie, to nie ma według mnie sensu tego ciągnąć. chyba nie chcesz całe życie bać się, ze źle coś znowu zrobisz?

ja mam 29 lat. Tak nie gra i to mocno. Widać, że ma zaburzenia i to silne, nie wiem jakie. Pytam tu bo moze ktoś spotkał sie z takim przypadkiem?

ja mam 29 lat. Tak nie gra i to mocno. Widać, że ma zaburzenia i to silne, nie wiem jakie. Pytam tu bo moze ktoś spotkał sie z takim przypadkiem?