delight.one 0 Napisano Styczeń 25, 2011 Biorę tabletki antykoncepcyjne już od 7 miesięcy aktualnie jestem przy 12nastej tabletce, w blistrze jest 21 tabletek po czym następuje przerwa 7 dniowa na okres i zawsze w tym okresie on się pojawia. Wczoraj jednak zaniepokoił mnie pewien fakt. Byłam u narzeczonego "pobawiliśmy się trochę" i zafundowaliśmy sobie taki króciutki seks. Po powrocie do domu poszłam do toalety się załatwić i wycierając się zauważyłam krew jak by rozwodnioną, a później sprawdzałam i była już zwykła krew nie dużo ale była, dziś krew już nie leci ale są takie lekkie brunatne upławy, jestem strasznie zaniepokojona tym faktem, dziś rano bolał mnie jeszcze prawy jajnik albo coś w tych okolicach .20stego stycznia byłam na wizycie kontrolnej u ginekolog stwierdziła ona że wszystko jest w porządku. Więc co ja mam myśleć, co wy myślicie ? Pozdrawiam Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 moze wskazywac rowniez na nadzerke.. Niekoniecznie krwawienie musi miec zwiazek z pigulami. Tak, czy siak, powinnas udac sie na kontrole i rozwiac watpliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 aaaaa, bylas dopiero co... Hm, nadzerke lekarz powinien zauwazyc. Czyli ta wersja odpada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delight.one 0 Napisano Styczeń 25, 2011 no właśnie dlatego mnie to martwi. i nie wiem od czego takie cos mogło by sie pojawić . Troche mnie to przeraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 masz nr tel.do swojego gina? Moze po prostu zadzwon i zapytaj, czy wg lekarza to cos niepokojacego..? Hm, a moze po prostu seks byl ciut ostrzejszy i doszlo do lekkiego skaleczenia, jakiegos otarcia..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 moj partner raz sie przerazil, gdy wyjal ze mnie penisa w polowie...zakrwawionego.... Ale ja wiedzialam, ze lada chwila dostane okres. I tak tez sie stalo. Choc seks byl rano, a podpaska "zaczerwienila sie"dopiero poznym wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delight.one 0 Napisano Styczeń 25, 2011 seks był własnie delikatny spokojny. od jakis paru tygodni gnebi mnie zgaga ale wydaje mi sie ze moze to być spowodowane coś od żołądka, sama juz nie wiem przeciez biore te tabletki anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 ja bym jednak zapytala gnekologa co o tym mysli. Czasem takie krwawienie to znak do zmiany pigulek na inne... Mnie sie zdarzylo tylko, gdy raz zdecydowalam sie ominac 7 dniowa przerwe miedzy opakowaniami. Niby tak wolno, gdy chce sie przesunac czas krwawienia, ale dla mnie skonczylo sie to ponad dwutygodniowym plamieniem, az do nastepnej przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delight.one 0 Napisano Styczeń 25, 2011 ja biore regularnie , zadzwonie do tej mojej ginekolog no ale mam obawe ze moze znalazlam sie w tym 1% kobiet co stosuja anty i zaszly w ciaze i troche sie boje bo nadal biore te tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 nieeeee, to raczej zaburzenia hormonalne. Ale sprawdzic trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delight.one 0 Napisano Styczeń 25, 2011 moja ginekolog bd dopiero we wtorek to mam brac normalnie tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew po seksie Napisano Styczeń 25, 2011 ja bym brala... Jezeli do tej pory regularnie przyjmowalas pigulki, to praktycznie nie ma szans na ciaze, a odstawienie w srodku cyklu nie jest najlepszym pomyslem. Tym bardziej, ze po 2 dniach zaczniesz krwawic i z badania nici :) poczekaj do wtorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach