Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwliwa wielce

Jakie powiedzenia was denerwują?

Polecane posty

Gość wkurwliwa wielce

Czy wy też tak macie, że słyszycie jakiś - z pozoru zwykły - tekst i szlag was trafia? Mnie krew zalewa gdy moja teściowa staje nad łóżeczkiem mojego dziecka (3 tygodnie) i ani go nie weźmie na ręce, ani nie pogłaszcze, tylko mówi zawsze to samo: "co jest, mały-śmiały?'. Grrr....

Gość nasz wspólny
albo cos z tym zrob albo przestan jeczec :D:D a na powaznie- szanuj matke jaka by nie byla :o szkoda slow,

Gość ujhfd
moja pierdolnięta pracownica stale mówi : strikte

Gość 7uhu7h7
"oplulam monitor"i inne takie

Gość pretty reckless
mnie denerwuje jak (odnosnie jakiejs piosenkarki czy kogos takiego kto cos glupiego zrobi w TV) moja matka z takim przekasem ze mlode to to i glupie jakby jedno wynikalo z drugiego....co jest irytujace bo ja znam z kolei mnostwo starych i glupich ludzi i nie widze zadnych powiazan z wiekiem zwiazanych

Gość wkurwliwa wielce
To nie jest moja matka, to raz. Dwa, że mojego męża wychowywała babcia a nie ona. Wkurza mnie, że ona dzieci traktuje jak np kota w domu - jest, no to niech sobie będzie ale nie trzeba go traktować po ludzku bo to bezmyślne i nie zrozumie.

Gość nasz wspólny
do wkurwiajaca wielce nie zrozumialas mnie, to nie bylo do Ciebie tylko mnie denerwują durni ludzie, którzy twierdzą, że rodzicom nalezy sie bezwzgledny szacunek. jarzysz???

Gość wkurwliwa wielce
Jarzę, nie zrozumielismy się, zwykłe nieporozumienie. Jeśli się czepiłam nieslusznie-przepraszam, mój błąd.

Gość miut
"i takie to buty" :O "ohajtać się" - działa na mnie jak płachta na byka! Kojarzy mi się z powieszeniem się. Te dwa wygrywają. "zafasolkowałam" "tego kwiatu pół światu" "prowo" "łykacie jak pelikany"

Gość dupa w ogniu
"tego kwiatu jest pół światu", ciągle to słyszę, niby ma mnie pocieszać w uczuciowym przegraństwie, a mnie jedynie wkurwia :o

Gość nasz wspólny
hehe nic sie nie stalo to byla moja odpowiedz na temat, a nie bezposrednio do Ciebie :)

Gość wkurwliwa wielce
Reasumując - już nie czepiam się i czytam uważniej, teściowa zaś wkur...za mnie bezgranicznie :D Tak jak i na przykład "nie wiem". - co robimy na obiad? - nie wiem. -kiedy pomalujesz płot? - nie wiem. To kto ma wiedzieć, do diabła?

Gość nasz wspólny
"prowo" i siedzisz na kafe? :classic_cool:

Gość miut
"teście", zamiast "teściowie" "Jak to można nie jeść mięsa?"

Gość walewryja
Mnie wnerwia, jak moja mama, kiedy uslyszy, że ktos zrobił cos głupiego, mówi "eh, młoda, to i..." - albo ze ktos sie nie nadaje np. na prezydenta, ministra czy inna pozycję, bo "za młody" - bo tylko ktos, kto jest w jej wieku albo starszy, posiadł wielką mądrość.

nienawidzę jak ktoś mówi żargonem, chwali się słownictwem, np tacy studenci, którzy myślą nie wiadomo co o sobie, że są kimś wyjątkowym i zdolnym a w efekcie wywalają ich z uczelni ostatnio w rozmowie ze mną pewna studentka użyła słów: stricte nota bene pejoratywny (negatywny- jakby nie mogła powiedzieć) GRRRR!!!!!!!!

Gość a skąd wy wiecie
mnie wkurza "generalnie" :o

Gość zaje26bista
"no co ty?!" "wyobraz sobie" na koncu kazdego zdania "nie?!"

Gość Pytanie brzmiało-
obczaj to-szału dostaję jak słyszę to słowo,nagminnie z resztą używane przez moje nastoletnie dzieci.

Gość tyntyryntyntyn
jak takie kurwiska stare przychodzą do sklepu i zamiast prosze pani mówią niuniua , albo córciu :[